Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odoh napolje da popusim cigaru, da ne bih platila 50 000 kaznu, a vi se dotle smislite koji ce mi odgovoriti na pitanje :manikir:

- - - - - - - - - -

Agaaaaataaaaaaaaaaaaa....reci im :roll:
Ja mislim da i oni ne znaju, JorgovaNNka se dobro potrudila da napravi mozgalicu, ali neka, tako je zanimljivo;)
Nego ovih 50 000 za cigaru, pa zahebali su i Staljinove gulage, kuku i lele

Poslednja izmena:
Ima nas raznih...macaka, tigrova, lavova...mackica...:cool:

- - - - - - - - - -

Marsovac, pomagaj :worth:

Vis ti zemljanke,,,,,,,,, trazi pomoc od nas Marsovaca...nego cek bre , nis mi jasna, nama Marsovcima treba da se pojasni: kaHvu pomoc ocekujes, telesnu, duhovnu ili bome sve u paketu:mrgreen:

- - - - - - - - - -

De ste ljudi, evo kafice, ustala Dru iz sarkofaga:)
images

E , pa To je ona prava, za Srce Fata, a i obara....:D

Jutro Agatha :)

Vis ti zemljanke,,,,,,,,, trazi pomoc od nas Marsovaca...nego cek bre , nis mi jasna, nama Marsovcima treba da se pojasni: kaHvu pomoc ocekujes, telesnu, duhovnu ili bome sve u paketu:mrgreen:
da nam otkriješ misteriozni Jorgovannkin identitet, mada što se mene tiče, ni ne moram da znam ko je, samo da je vesela i spremna na šalu a ne da nas bije i briše postove ko neki

Odoh napolje da popusim cigaru, da ne bih platila 50 000 kaznu, a vi se dotle smislite koji ce mi odgovoriti na pitanje :manikir:

- - - - - - - - - -

Agaaaaataaaaaaaaaaaaa....reci im :roll:

Dal zbog cigarete dal zbog love....mi marsijaneri i nasa etika nam ne dozvoljava da se mesamo u unutrasnje organe zemljana :think:

osim onijieh, koji su izgubili glavu tj SERCE, pa se zaljubili u Zemske na tlu tu zemlje Serbije:rotf:

Dal zbog cigarete dal zbog love....mi marsijaneri i nasa etika nam ne dozvoljava da se mesamo u unutrasnje organe zemljana :think:

osim onijieh, koji su izgubili glavu tj SERCE, pa se zaljubili u Zemske na tlu tu zemlje Serbije:rotf:
Sad iz mene govori stara bezobraznica:zper:, bogami postoje određeni šta spoljašnji, šta unutrašnji organi koji bi i vama sa druge planete bili zanimljivi

da nam otkriješ misteriozni Jorgovannkin identitet, mada što se mene tiče, ni ne moram da znam ko je, samo da je vesela i spremna na šalu a ne da nas bije i briše postove ko neki

E znam je dok jos nije bila ZELENA, vis kakav uticaj nas Zelenih na zemske imamo, :per:

I voli da se sali, i da cikne Peru Fitilja, a i jes , kaze da mu fitilj i nije kratak......:lol:

Nego, moram da palim Tanjur, i da proletim , po Jamerici, da me ovi Jamerikanci vide malo, sliknu po slicicu a bome i da vidi sta im je Snesko sa Belim uradio...i koliko karambola ima.;)

Sledi izvestaj:mrgreen:
E kad smo kod snega - onaj moj voli da gleda američki fuzbal, i juče gledo Detroit - Filadelfija. Ljudi moji po kakvoj su oni mećavi igrali - SVAKA druga manifestacija bi bila otkazana, čak i Titov slet, a oni se ko Spartanci suljaju po onom snegu, pune im kacige, režija je toliko pojačala kontrast da bi se išta razaznalo, te su svi u publici (i oni su nagraisali jer nema krova na stadionu) bili tamno crvenih lica.

Smrzoh se ko ..... :sad2:
Djes' Pero, legendo cverarska :mrgreen:
E jel gledao neko od vas ,, amerikan horor story,, ?
Ja upravo zavrsavam drugu sezonu, znaci 24 epizode sam sazvakala, kolega obecao da mi skida i trecu :klap:
Postajem psiho, samo takav :cool:

Smrzoh se ko ..... :sad2:
Djes' Pero, legendo cverarska :mrgreen:
E jel gledao neko od vas ,, amerikan horor story,, ?
Ja upravo zavrsavam drugu sezonu, znaci 24 epizode sam sazvakala, kolega obecao da mi skida i trecu :klap:
Postajem psiho, samo takav :cool:
Welcome to the Club!!!!
bojim se da u mom paketu kablovske nema te za mene odgovarajuće serije, deder reci svojoj Dru na kom je kanalu?

Poslednja izmena:

Mrzi me sad da kopam po kafanama, a secam se da je neko zeMsko bilo nakratko ovde kod nas i da smo se oko Brzog motale,obe ...ne mogu da se setim nadimka...:think:
A bila je bas duhovita, pazi kad se meni dopala, a zensko :eek:

- - - - - - - - - -

Wellcome to the Club!!!!
bojim se da u mom paketu kablovske nema te za mene odgovarajuće serije, deder reci svojoj Dru na kom je kanalu?

Nema na tv, kolega skinuo sa neta, imam obe sezone na flesu, kad budes jednom budna u normalno vreme, znaci do 5 popodne, dosetaj
do mene, do fonda, dacu ti pa skini na komp...mrak je serija :ok:

A bila je bas duhovita, pazi kad se meni dopala, a zensko :eek:
A vidiš, ja za razliku od većine žena, lakše komuniciram sa ženskim nego sa muškim polom - nisam gay:zcepanje:, već sam ceo život doživljavala najgore stvari od muškaraca, ženska zloba im nije ni prineti, a takođe sam UVEK želela da imam sestru i ćerku a nemam ni jedno ni drugo. Takva mi karma, i ovde se isto ponavlja - imala sam par bezazlenih i VRLO kratkih čarki sa dve žene a maltretirale su me muške psihopate i to godinama. Naravno, nisam mrzitelj suprotnog pola, daleko od toga, ali su žene UVEK bile bolje prema meni.

Poslednja izmena:
Nisu ni muskarci sjajni, ali zene...:pljus:

- - - - - - - - - -

Cast izuzecima, ti si jedna od malobrojnih...:zag:
Imam čudnu karmu - mene ne muvaju muški na način na koji muvaju druge žene - il me se plaše ko crnog đavola (za mnoge sam godinama kasnije saznala da sam im se dopadala a ponašali su se kao da me mrze) ili hoće da me poseduju na krajnje agresivan način, pa kad ih odjavim kreću osvete i proganjanja, kakvih sam ja pacijenata imala, ne bi verovala. Takođe su ispoljavali ''tipično'' ženske osobine kao što su najodvratnija ogovaranja, i par slučajeva kad sam saznala da se neki od njih hvale kako su imali sex sa mnom a nismo ni reč progovorili. E kad sam jednog takvog uhvatila u većem društvu, požalio je veoma, kad sam besna pravo sam muško. A takođe koliko ja znam, nisam nikad rasturila ni jednu vezu - oteto -prokleto, pa samim tim nisam stvarala mržnju i zavist.

Imala sam i ja raznih ,,pacijenata,, znam kako to ume da bude odvratno, ali
sam u vecini slucajeva bila u muskom drustvu, kao dete, sada takodje,
zanimljiviji su, dobri za zezanje, manje zavidni i ljubomorni od zena,
dok me nije strefilo veliko razocaranje u jednog ,, prijatelja,, i ne mogu
da se pomirim sa cinjenicom da je toliko tanko prijateljstvo sa njegove strane bilo kad je tako lako puklo
zbog par bezveznih reci...pored toga sto me savrseno dobro poznaje, da zna kako umem
da lupim i ostanem ziva,kako umem da se izvinim kao i da oprostim drugima vrlo lako neke stvari....
A valjda se covek uci dok j ziv, ima jos mnogo toga sto nisam naucila, bice prilika verujem jos mnogo..

Imala sam i ja raznih ,,pacijenata,, znam kako to ume da bude odvratno, ali
sam u vecini slucajeva bila u muskom drustvu, kao dete, sada takodje,
zanimljiviji su, dobri za zezanje, manje zavidni i ljubomorni od zena,
dok me nije strefilo veliko razocaranje u jednog ,, prijatelja,, i ne mogu
da se pomirim sa cinjenicom da je toliko tanko prijateljstvo sa njegove strane bilo kad je tako lako puklo
zbog par bezveznih reci...pored toga sto me savrseno dobro poznaje, da zna kako umem
da lupim i ostanem ziva,kako umem da se izvinim kao i da oprostim drugima vrlo lako neke stvari....
A valjda se covek uci dok j ziv, ima jos mnogo toga sto nisam naucila, bice prilika verujem jos mnogo..
Ljudska sujeta ne bira polove, ako ne može da oprosti, ni ne treba ti, mada se nadam da će se ta situacija razrešiti, mnoge gadne svađe nastaju zbog OBIČNOG nerazumevanja i pogrešnog tumačenja izgovorenog, a ja bi ga uvatila za gušu i rekla mu ''koji ti je bre .....''?A ako ni to ne pomogne, hebi ga, onda te i ne voli stvarno ako ne može da oprosti, ili je možda potajno zaljubljen u tebe, pa mu ovo bio samo povod...Ljudska pamet voćka čudnovata...

- - - - - - - - - -

I dalje verujem da se u dubini duse kaje i da ce zgaziti taj ebeni ponos ili sta vec,
bas mi nedostaje...:(
hebo ga ponos u prijateljstvu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back