Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa gde si 100 godina :zag:
Ja na poslu, besna i shebana nacisto...
Uzela neki novi telefon,obnovila ugovor u vipu, krenula sa netom jer mi kuci iskljucen dva meseca.
Sinoc mi stigne obavestenje da sam potrosila neuobicajeno mnogo, da je racun bez pretplate 8000 din.
Ceo dan se ebavam po vipu, obrni okreni moracu sledeci mesec da platim 10 000 racun jer je ovo android i ko zna kakve budalastine je azurirao,
pri tom presao preko ogranicenog neta koji imam u tom praistorijskom paketu, nisam imala pojma da ne iskljucuju net kad potrosis megabajte koje imas u paketu jer je taj paket
stari pa ne podrzava tu opciju..
Elem, nista ne uradih samo se iznervirah, popila sam tableticu pa raspalila domacu rakiju,doneo kolega sa Rudnika njegovu sljivu.
Bem ti zivot sve ide na slepce, burzujima se to ne desava...

Pa gde si 100 godina :zag:
Ja na poslu, besna i shebana nacisto...
Uzela neki novi telefon,obnovila ugovor u vipu, krenula sa netom jer mi kuci iskljucen dva meseca.
Sinoc mi stigne obavestenje da sam potrosila neuobicajeno mnogo, da je racun bez pretplate 8000 din.
Ceo dan se ebavam po vipu, obrni okreni moracu sledeci mesec da platim 10 000 racun jer je ovo android i ko zna kakve budalastine je azurirao,
pri tom presao preko ogranicenog neta koji imam u tom praistorijskom paketu, nisam imala pojma da ne iskljucuju net kad potrosis megabajte koje imas u paketu jer je taj paket
stari pa ne podrzava tu opciju..
Elem, nista ne uradih samo se iznervirah, popila sam tableticu pa raspalila domacu rakiju,doneo kolega sa Rudnika njegovu sljivu.
Bem ti zivot sve ide na slepce, burzujima se to ne desava...
Auuu, sestro slatka, baš te ojadiše....Lele, kuku...E zato ja koristim moj stari Ericsson sos dugmići, i to jošte pripejd, pa nemam tih muka. Al zato onaj moj kupio sebi tu skupu igračku, isto je kod VIPA, valjda neće i njemu to da se desi, ću se besim odma...Joj kako mi nedostajete svi, bre ovo je JEDINA kafana gde se svi vole i niko se ne svađa....

Auuu, sestro slatka, baš te ojadiše....Lele, kuku...E zato ja koristim moj stari Ericsson sos dugmići, i to jošte pripejd, pa nemam tih muka. Al zato onaj moj kupio sebi tu skupu igračku, isto je kod VIPA, valjda neće i njemu to da se desi, ću se besim odma...Joj kako mi nedostajete svi, bre ovo je JEDINA kafana gde se svi vole i niko se ne svađa....

Idite reklamirajte.

Mom kolegi su u Telenoru uvažili reklamaciju i otpisali 10 od 11 iljadarki.

Pozdrav svima...................:bye:

Pisala sam zalbu Buu.. mada ja ne verujem da od lopova mozes da izvuces ista...bas sam pukla ..na svo sraanje i ovo...
Sad moljakam neku kasu da podignem u firmi, i tu odmah poceli..pa nisam na vreme najavila, to kod nas ide par meseci ranije ,te imaju puno
ljudi koji odlaze u penziju pa moraju da im isplate njihove uloge iz kase...a ja samo 10 hiljada trazim iako mogu da uzmem mnogo vise na racun uloga...
Malo pre me zvali iz racunovodstva,kao,,pa zasto si izjurila napolje, pa videcemo koliko novca ima, pa probacemo ovo pa ono...,,
Ma ispizdela sam skroz.

- - - - - - - - - -

Banda lopovska (to mu je omiljena uzrečica za skoro sve oko nas...)

Slazem se sa njim :evil:

0008.gif
government-1_e0.gif
mon01_e0.gif

Buuuu,:heart:
Nego setih se da mi se mnogo dopala kuvana rakija, al ne znam pravi recept. Verujem da bi mi mogao dati korisne savete u vezi sa tim:)

Ne možeš tu da pogrešiš nikako.

Kako god da je skuvaš biće dobra.

Jedino što ispari alkohol pa bude slabija.
Pazi da te ne prevari.

Osnova je da upržiš šećer kao za karamel, a posle ti je jedino mašta granica.

Ja lično pijem kuvanu samo kad je svinjokolj i to baš tu osnovnu varijantu.

- - - - - - - - - -

Pisala sam zalbu Buu.. mada ja ne verujem da od lopova mozes da izvuces ista...bas sam pukla ..na svo sraanje i ovo...
Sad moljakam neku kasu da podignem u firmi, i tu odmah poceli..pa nisam na vreme najavila, to kod nas ide par meseci ranije ,te imaju puno
ljudi koji odlaze u penziju pa moraju da im isplate njihove uloge iz kase...a ja samo 10 hiljada trazim iako mogu da uzmem mnogo vise na racun uloga...
Malo pre me zvali iz racunovodstva,kao,,pa zasto si izjurila napolje, pa videcemo koliko novca ima, pa probacemo ovo pa ono...,,
Ma ispizdela sam skroz.

- - - - - - - - - -

Slazem se sa njim :evil:

Kolko sam ja čuo uvažavaju svima prvi put i opomenu te da isključiš sve te apdejtove.

Ko se ponovo zezne , zezno se.

Pazi da te ne prevari.

- - - - - - - - - -

Kolko sam ja čuo uvažavaju svima prvi put i opomenu te da isključiš sve te apdejtove.

E hvala, nisam znala da se šećer upržava, znam ja koga da pitam!:) Stvarno mnogo lep i ukusan taj srpski čaj

Pazi da te ne prevari.

- - - - - - - - - -

Daj boze da je tako...cisto sumnjam...

- - - - - - - - - -

E hvala, nisam znala da se šećer upržava, znam ja koga da pitam!:) Stvarno mnogo lep i ukusan taj srpski čaj

najlepsi caj na svetu :)

Pa ako si skoro uzela taj paket, verujem da će ti uvažiti, treba da ti potanko objasne kako da isključiš apdejte. Ja sam u isto vreme oduševljena i užasnuta Androidom, dok se otkrije koja je ikonica za šta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back