Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja crkoh od posla...ni ljubavnice ne mogu vise da stignem da.."servisiram"...( :cool: )

dolazim polako do momenta kad popusta imuni sistem, uz sve ostale sisteme...moram da se odmorim, makar i na silu!

Imam jos do kraja novembra jako veliku frku sa manjkom vremena a viskom poslova, ali cu pojacati ekipu...

Druzenje , moze! samo kad ?

Ne smem da se pogledam u ogledalo koliko sam umoran i sed....

ja crkoh od posla...ni ljubavnice ne mogu vise da stignem da.."servisiram"...( :cool: )

dolazim polako do momenta kad popusta imuni sistem, uz sve ostale sisteme...moram da se odmorim, makar i na silu!

Imam jos do kraja novembra jako veliku frku sa manjkom vremena a viskom poslova, ali cu pojacati ekipu...

Druzenje , moze! samo kad ?

Ne smem da se pogledam u ogledalo koliko sam umoran i sed....

...ti si meni dobar i umoran i sed ;)

pajdom10.jpg

Saznah ISTINU :worth: - niko u Srbiji ne ume da uradi u potpunosti taj zadatak - a da ne bi plaćali strane dizajnere, pokušali su ovako. Moj brat je tvoje profesije - programer - i već dugo živi u inostranstvu kao i snajka, i oni su me prosvetlili - često firme daju jako težak ili čak nerešiv zadatak, da bi videli da li neko ima petlju da uradi koliko i kako ume, a nisam htela da se blamiram da na konkurs šaljem nedovršen rad. JOOOOOOOJ što mi nedostajete.

- - - - - - - - - -

Jos kopam po papircinama..:dash:
Agata, ljubavi...kako napreduje biznis ?
M, moze kokta, pice nase i vase mladosti ;)
Nije Biki samo JEDNA. već i JEDINA!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back