Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Tu je, još se vrzma po forumu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u vezi toga, jedine dve serije koje su mi bile baš dobre od prve do poslednje epizode behu "6 feet under" i "Breaking bad"

Sizife, sta se desilo sa temom o Albatrosima?

Albatrosi dokazuju ravnu zemlju?
Taj klip je dokaz koliko smo potonuli kao društvo, nije ni čudo da smo na začelju svih istraživanja o nivou obrazovanosti dece. Šta reći za zemlju čiji predsednik i ministar policije imaju kupljenu diplomu? Ima li većeg dna?Da, al samo u videoklipu koji je postavio neko, nisam upamtio ko, prilikom otvaranja istoimene teme.
Sumnjam na dokone mornare što od zabave love često albatrose silne morske ptice...![]()

Mislim da takvima ipak nema leka... to je ono kad u mozgu postoji šupljina u obliku zavere koja se nečim mora popuniti.To je kao virus ravne zemlje, u nedostatku objektivnog znanja rupa se popunjava bajkovito-maglovitom predstavom i pri tom kao da ima cilj povući za sobom (zaraziti) što više 'neodlučnih'.
Takve teme jesu za karantin a zaraženi se mogu izlečiti jedino vlastitim naporom...

To je kao virus ravne zemlje, u nedostatku objektivnog znanja rupa se popunjava bajkovito-maglovitom predstavom i pri tom kao da ima cilj povući za sobom (zaraziti) što više 'neodlučnih'.
Takve teme jesu za karantin a zaraženi se mogu izlečiti jedino vlastitim naporom...

Mislim da takvima ipak nema leka... to je ono kad u mozgu postoji šupljina u obliku zavere koja se nečim mora popuniti.![]()
Na astrologiji nema vređanja, desetina prijava i banovanja korisnika na dnevnom nivou.![]()
A šta astrolozi kažu na temu ravne zemlje?