Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ravnozemljašku zaveru.
Zašto im ne otvoriš onu Ozimanovu temu kad vidiš da će svaki dan da se pojavi neko i otvori novu?
Vidiš valjda da je pun jutjub onih videoklipova o ravnozemaljskim otkrićima.
Ovako postižete samo to da izgleda misterioznije uz puno pravo svakog posetioca foruma da se zapita kako to da Krstarica dopušta teme o zombijima i drakoncima, a zabranjuje ravnozemaljske.

Ne znam ništa o albatrosima i ravnoj zemlji. Problem zbog kog su takve teme zabranjene je taj da vrlo brzo počne vređanje onih malobrojnih neobrazovanih slučajeva (da ih najblaže imenujem) koji u tu "teoriju" veruju... i onda meni i ostatku moderacije ostanu pune ruke posla da rešavamo prijave i uvrede.

Što se mene tiče, verovati u zombije i ravnu Zemlju je isto, jedino što je ovo prvo bar zabavno, a za ovo drugo je neophodno i da budeš totalni autsajder na svim poljima nauke. I naravno, onda kad stignu uvrede, nagrabusimo mi - taj "slučaj" obično i ne shvata koliko je "kratak".

- - - - - - - - - -

Da, al samo u videoklipu koji je postavio neko, nisam upamtio ko, prilikom otvaranja istoimene teme.

Taj klip je dokaz koliko smo potonuli kao društvo, nije ni čudo da smo na začelju svih istraživanja o nivou obrazovanosti dece. Šta reći za zemlju čiji predsednik i ministar policije imaju kupljenu diplomu? Ima li većeg dna?

To je kao virus ravne zemlje, u nedostatku objektivnog znanja rupa se popunjava bajkovito-maglovitom predstavom i pri tom kao da ima cilj povući za sobom (zaraziti) što više 'neodlučnih'.
Takve teme jesu za karantin a zaraženi se mogu izlečiti jedino vlastitim naporom...

To je kao virus ravne zemlje, u nedostatku objektivnog znanja rupa se popunjava bajkovito-maglovitom predstavom i pri tom kao da ima cilj povući za sobom (zaraziti) što više 'neodlučnih'.
Takve teme jesu za karantin a zaraženi se mogu izlečiti jedino vlastitim naporom...
Mislim da takvima ipak nema leka... to je ono kad u mozgu postoji šupljina u obliku zavere koja se nečim mora popuniti. :kafa:

Teme za karantin?
Na forumu koji ima čitav pdf Astrologija?

Uostalom, nije li ovo upravo pdf Karantin?

Mislim da takvima ipak nema leka... to je ono kad u mozgu postoji šupljina u obliku zavere koja se nečim mora popuniti. :kafa:

U redu je da imaš svoj stav i to ti niko neće zamerati, al poso ti je samo da čistš kad neko zabalega a ne da kstiš prasiće i otvaraš oči zabludelima.

Naravno, nemoj ovo da primiš kao mešanje u rad moderacije, već kao deo kafanskog razgovora .
Ti si vaspitačica u zabavištiu za decu sa posebnim potrebama foruma Krstarica, koja treba da pazi da se deca ne poubijaju međusobno..

- - - - - - - - - -

Na astrologiji nema vređanja, desetina prijava i banovanja korisnika na dnevnom nivou. :kafa:

Ne bi ih bilo ni ovde da ih ne dopuštaš, pa i sam učestvuješ u njima.

Pa astrolozi veruju u geocentrični sistem - po njima je Zemlja centar Univerzuma, a oko nje se kreću planete i zvezde. (niko ne zna zašto baš oko nje, ali iz ovog ugla izgleda tako, što bi rekao Mujo)

Pri tom, položaji planeta koje oni računaju su totalno pogrešni, jer su astrolozi u međuvremenu zaboravili da gledaju u te iste zvezde. :kafa:

cao drugariiiiiiiiiiii de ste drugsarciiiiiiiii

- - - - - - - - - -

jeeeeeeeee pedefe religija je skroz kul tamo obican osrednje i sturo obrazovan covek kao ja moze svasta nauciti

- - - - - - - - - -

uvek cu posecivati krstaricin pedeef religija i marljivo uciti i pomno pratiti sve objave velikih mislilaca sa foruma
jeeeeeeeeeeeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back