Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni je ovo novo cisto razvodnjavanje, uvodjenje promjene radi promjene, nista konkretno nije
bolje, sta sam mogao sa 2 klika sad moram sa 5....
Jos malo ce se otvorit podforum-fps sa Gordonom Freemanom
-Fps sa Riddickom
-Fps sa Nameless marincom
-Fps sa nagruvanim retardom u crveno bijeloj havana kosuljici
-Fps sa jebachem u nanosuteu

Ako si pre mogao sa dva klika,sada je plafon 3. ;) Samo jedan korak vise...da otvoris odgovarajucu sekciju. ;)
Kome se ne svidja...sta da se radi...Ali ako malo bolje razmislite videcete da ovako treba da bude. Zamislite nekoliko slicnih podforama na komp. i internet , kao jedan podforum. ;) Tako je do sada bilo,gomila zanrova,prilicno razlicitih medjusobno,zgurano je u jedan pdf.
Neko ne voli pucacine recimo...a voli voznju...sada nece biti tema koje ce mu smetati tj. koje ga ne zanimaju.

Ugavnom preglednije je,lepse i mnogo lakse cete pronaci temu koju trazite. Do sada je bila samo jedna prva strana,a sada ih ima koliko i sekcija :D. Znaci mnogo vise top tema. ;)

Jeste malo neobicno...dugo vremena nije bilo vecih promena , ali kada se naviknete na novi izged svidece vam se sigurno ;)

tu sam,tusam,tusam....ali ne,au,pade sa stolice.

desilo se ovako : prodaje ona meni neku kurvinsku pricu da je upoznala drugog i da misli da ipak nismo jedno za drugo (taj drugi ima 500e vecu platu,pa isao sam u skolu sa njim,al nije on kriv)) i da treba da se razidjemo civilizovano.,...e,sad ja sam je STVARNO voleo a ona tako meni..i ja porusio sve po kuci,dodje njen cale pocne da me psuje da me tera u ****,ja popizdim,udarim ga,krene on da me uradi,razbijem ga ko picku,dodje komsija,krene i on na mene,popije vazu u glavu,krene cale da zove muriju,al ***** ga zaustavi i ja odoh...au.....

a MNS...nemmam sad,ne mogu,idem da se ispovracam pa u krevet...

desilo se ovako : prodaje ona meni neku kurvinsku pricu da je upoznala drugog i da misli da ipak nismo jedno za drugo (taj drugi ima 500e vecu platu,pa isao sam u skolu sa njim,al nije on kriv)) i da treba da se razidjemo civilizovano.,...e,sad ja sam je STVARNO voleo a ona tako meni..i ja porusio sve po kuci,dodje njen cale pocne da me psuje da me tera u ****,ja popizdim,udarim ga,krene on da me uradi,razbijem ga ko picku,dodje komsija,krene i on na mene,popije vazu u glavu,krene cale da zove muriju,al ***** ga zaustavi i ja odoh...au.....

Tako i treba... Samo sto ja ne bi samo caleta vec i nju. Razbio bi je samo tako, mislim vise ti nece biti devojka zabolete, samo udri...:rotf:

Au ti imas bas buran zivot...'ebo keve, bolje da si uzeo lopatu, glava bi dalje letela, znas...

A mogao si i nju razbit, if you know what I mean ;)

Poslednja izmena:
pa korisnice, budi sretan sto si je sad provalio, sto se sve to nije desilo kasnije, dok nisi stvarno zaglibio...
Vedra strana je to sto si se rijesio lose ribe, ma koliko je volio losa je kad te tako maze govn**ima....
A na toga lika nema sta da budes ljut, mozes samo da ga zalis- uvijek ce postojati lik sa vecom platom, vecim-stagod....

pa korisnice, budi sretan sto si je sad provalio, sto se sve to nije desilo kasnije, dok nisi stvarno zaglibio...
Vedra strana je to sto si se rijesio lose ribe, ma koliko je volio losa je kad te tako maze govn**ima....
A na toga lika nema sta da budes ljut, mozes samo da ga zalis- uvijek ce postojati lik sa vecom platom, vecim-stagod....

svaka cast za poruku :hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

@korisnik

Ne brini se naci ces drugu mnogo bolju nego ovu....:ok:

Ako si pre mogao sa dva klika,sada je plafon 3.
Evo npr ja hocu da vidim sta ima novo od poruka na video igrama. I kao vecina gamera volim i voznje i multiplay i fps i 3rd ps i retro i male i svakakve igre.
Najbolje sto mogu je da otvorim 9-10 tabova da ne bih kliktao ko sumanut na ono sto me zanima i na dugme back...
Znaci minimum jedno 10+ vise kliktanja nego nekad ili baratanja u 10+ tabova vise nego ranije...
Ovo mi lici na poboljsanje viste u odnosu na xp. Milion novih opcija i potvrda koje obicnog usera samo zamaraju, samo sto ovdje nema opcije classic view....koju mozda treba da razmislite da uvedete??
I by the way, na forumu o necemu sto treba da opusta, sto predstavlja zabavu, kao sto su video igre, previse puta se pojavila rijec OFICIJELNO.
Ko da sam na sajtu kineske vojske....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back