Evo ti pumpaja... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

danas mi je NAJTUZNIJI DAN!!! Daj najjace sto imas...RASKINULI SMO!!!

tkacio:

Sigurno je nosio nanosuitePa vidis da covek kaze da joj pretuko caleta i komsiju![]()

Kolko je lud uopste nije iskljuceno![]()

jok...sa pekinezerom svoje komsinke...tkacio:
Gn'R i Metallica su mi bili salvation!
da,raskinuli smo,popizdeo sam skroz,pretukao joj oca i komsiju...sada uzivam poverenje pelinkovca...mamu joj je6em...

danas mi je NAJTUZNIJI DAN!!! Daj najjace sto imas...RASKINULI SMO!!!

tu sam,tusam,tusam....ali ne,au,pade sa stolice.
desilo se ovako : prodaje ona meni neku kurvinsku pricu da je upoznala drugog i da misli da ipak nismo jedno za drugo (taj drugi ima 500e vecu platu,pa isao sam u skolu sa njim,al nije on kriv)) i da treba da se razidjemo civilizovano.,...e,sad ja sam je STVARNO voleo a ona tako meni..i ja porusio sve po kuci,dodje njen cale pocne da me psuje da me tera u ****,ja popizdim,udarim ga,krene on da me uradi,razbijem ga ko picku,dodje komsija,krene i on na mene,popije vazu u glavu,krene cale da zove muriju,al ***** ga zaustavi i ja odoh...au.....
a MNS...nemmam sad,ne mogu,idem da se ispovracam pa u krevet...

Au ti imas bas buran zivot...'ebo keve, bolje da si uzeo lopatu, glava bi dalje letela, znas...tu sam,tusam,tusam....ali ne,au,pade sa stolice.
desilo se ovako : prodaje ona meni neku kurvinsku pricu da je upoznala drugog i da misli da ipak nismo jedno za drugo (taj drugi ima 500e vecu platu,pa isao sam u skolu sa njim,al nije on kriv)) i da treba da se razidjemo civilizovano.,...e,sad ja sam je STVARNO voleo a ona tako meni..i ja porusio sve po kuci,dodje njen cale pocne da me psuje da me tera u ****,ja popizdim,udarim ga,krene on da me uradi,razbijem ga ko picku,dodje komsija,krene i on na mene,popije vazu u glavu,krene cale da zove muriju,al ***** ga zaustavi i ja odoh...au.....
a MNS...nemmam sad,ne mogu,idem da se ispovracam pa u krevet...
pa korisnice, budi sretan sto si je sad provalio, sto se sve to nije desilo kasnije, dok nisi stvarno zaglibio...
Vedra strana je to sto si se rijesio lose ribe, ma koliko je volio losa je kad te tako maze govn**ima....
A na toga lika nema sta da budes ljut, mozes samo da ga zalis- uvijek ce postojati lik sa vecom platom, vecim-stagod....

Evo npr ja hocu da vidim sta ima novo od poruka na video igrama. I kao vecina gamera volim i voznje i multiplay i fps i 3rd ps i retro i male i svakakve igre.Ako si pre mogao sa dva klika,sada je plafon 3.