korisnik2007a
Ističe se
- Poruka
- 2.326
jok bre,prosto sam te blokirao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta je bilo bre, dobijem 3 iz matisa, hvalim se Stevi preko SMS-a dok mi kredit tone i onda svi moraju da znaju. Nisam vam ja Ricky Martin da vristite ko one plavuse sa bujnim sisama i....ne bih dalje...
Ajde, lozite se jos, jedina trojka u razredu pored krsa panjeva i dvojaka.
Stevo, sledeci put STFU jer ne moras da mi budes sekretarica sa bujnim sisama i....
NJEEEEEK! Kome se digao na 'sekretaricu sa bujnim sisama' dobija rep XD

Sta je bilo bre, dobijem 3 iz matisa, hvalim se Stevi preko SMS-a dok mi kredit tone i onda svi moraju da znaju. Nisam vam ja Ricky Martin da vristite ko one plavuse sa bujnim sisama i....ne bih dalje...
Ajde, lozite se jos, jedina trojka u razredu pored krsa panjeva i dvojaka.
Stevo, sledeci put STFU jer ne moras da mi budes sekretarica sa bujnim sisama i....
NJEEEEEK! Kome se digao na 'sekretaricu sa bujnim sisama' dobija rep XD

Ma ok, to ja tako radi reda pisem.@JV -- ja idem posle podne u skolu nemoj da me trazis vise pre 22:00... OD 12:15 DO 22:00 NISAM KUCI....![]()

LoL.Why?stfu...rekoh ti,idi kolji pilice..xD
mislim ne bi da se hvalim,sad ce mi sestra poslat busom iz NS war online
free prvi mesec XD
i KOJI VAM FAZON TO SA REP POJENIMA????
brate sta ste s e popalili,ko da nemate zivota uopste pa mislite da ce te biti face neka ako vam ispod avatara pise taj i taj ima ugled...NEMAS UGLED TO JEDINO ZNACI DA UOPSTE NEMAS ZIVOT!!!!
ma vazi ti najbolje znas,a ja sad inst..![]()
"jes vraga tako meni pisalo za konana pa sam morao ipak kupit gc ili uplatit kreditnom...
a i za wow mi isti fazon... "
to su tvoje reci to nije PITANJE nego zakljucak....a ti nekom govoris da je debil....gledaj malo sta pises...
i sta tu ima za pohvalu sto si upozno markocu?
idemo u istu skolu (valjda) da mi se upoznaje mogo bi vec trilijoniti put da ga upoznam ....
brate sta ste s e popalili,ko da nemate zivota uopste pa mislite da ce te biti face neka ako vam ispod avatara pise taj i taj ima ugled...NEMAS UGLED TO JEDINO ZNACI DA UOPSTE NEMAS ZIVOT!!!!