Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je bilo bre, dobijem 3 iz matisa, hvalim se Stevi preko SMS-a dok mi kredit tone i onda svi moraju da znaju. Nisam vam ja Ricky Martin da vristite ko one plavuse sa bujnim sisama i....ne bih dalje...
Ajde, lozite se jos, jedina trojka u razredu pored krsa panjeva i dvojaka.

Stevo, sledeci put STFU jer ne moras da mi budes sekretarica sa bujnim sisama i.... :hahaha:

NJEEEEEK! Kome se digao na 'sekretaricu sa bujnim sisama' dobija rep XD

Poslednja izmena:
Sta je bilo bre, dobijem 3 iz matisa, hvalim se Stevi preko SMS-a dok mi kredit tone i onda svi moraju da znaju. Nisam vam ja Ricky Martin da vristite ko one plavuse sa bujnim sisama i....ne bih dalje...

Stevo, sledeci put STFU jer ne moras da mi budes sekretarica sa bujnim sisama i.... :hahaha:

a ja 3 iz njemackog:mrgreen:

lol!:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

mislim ne bi da se hvalim,sad ce mi sestra poslat busom iz NS war online
free prvi mesec XD
i KOJI VAM FAZON TO SA REP POJENIMA????
brate sta ste s e popalili,ko da nemate zivota uopste pa mislite da ce te biti face neka ako vam ispod avatara pise taj i taj ima ugled...NEMAS UGLED TO JEDINO ZNACI DA UOPSTE NEMAS ZIVOT!!!!

free prvi mesec XD
brate sta ste s e popalili,ko da nemate zivota uopste pa mislite da ce te biti face neka ako vam ispod avatara pise taj i taj ima ugled...NEMAS UGLED TO JEDINO ZNACI DA UOPSTE NEMAS ZIVOT!!!!

jes vraga tako meni pisalo za konana pa sam morao ipak kupit gc ili uplatit kreditnom...

a i za wow mi isti fazon...

"jes vraga tako meni pisalo za konana pa sam morao ipak kupit gc ili uplatit kreditnom...

a i za wow mi isti fazon... "

to su tvoje reci to nije PITANJE nego zakljucak....a ti nekom govoris da je debil....gledaj malo sta pises...
i sta tu ima za pohvalu sto si upozno markocu?
idemo u istu skolu (valjda) da mi se upoznaje mogo bi vec trilijoniti put da ga upoznam ....

"jes vraga tako meni pisalo za konana pa sam morao ipak kupit gc ili uplatit kreditnom...

a i za wow mi isti fazon... "

to su tvoje reci to nije PITANJE nego zakljucak....a ti nekom govoris da je debil....gledaj malo sta pises...
i sta tu ima za pohvalu sto si upozno markocu?
idemo u istu skolu (valjda) da mi se upoznaje mogo bi vec trilijoniti put da ga upoznam ....

CcCcCcC

free prvi mesec XD

Prvo: niko te nije nista pitao
Drugo: ja sam rep trazio cisto iz zezanja, bas me briga dal ce da uzvrate il ne
Trece: ak imas neki problem zali se moderatorima...

PS. kakav je war online?? :D

Grb-small.jpg

zastavica_sa_vrom_u_boga_dv.jpg

yu%7Dcetni.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back