Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20 poruka za jedan dan!
Opet castim,baba je dobila penziju.
recipe_roasted_turkey_with_mushroom_herb_sauce.jpg

Izvinite za mnogo slika,ali naucio sam kako se otvaraju pa sam se napalio,ovo je poslednja.

Gledo sam neke postove pre nego sto sam se registrovo...npr.Mass Efect tema,WoW tema itd....i jos nesto ja nisam (pa kad moram da psujem) ****** Morhuhn,ukapirajte.....:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
A u vise,slobodno neka miXed ili ko vec hoce da vidi odakle sam....
Znam ja Morhuhna iz vidjena,glup decko k'o noc(bar se tako prica,a i vidi se),ja sam sad kod dede i babe jer mi se tetka udaje....Trebam li i slike da donosim?

Poslednja izmena:
Gledo sam neke postove pre nego sto sam se registrovo...npr.Mass Efect tema,WoW tema itd....i jos nesto ja nisam (pa kad moram da psujem) ****** Morhuhn,ukapirajte.....:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
Znam ja Morhuhna iz vidjena,glup decko k'o noc(bar se tako prica,a i vidi se),ja sam sad kod dede i babe jer mi se tetka udaje....Trebam li i slike da donosim?
Nemoj da psujes,castice te mix bananom ;)

Svaki tvoj sledeci post cini me sigurnim da si Morhuhn (mada tu je i ona druga teorija :whistling: )

Baba i deda mi imaju prodavnicu samim tim i kompjuter a samim tim i ADSL(i ako ga nikad ne koriste imaju ga),Morhuhna ne znam nego samo znam kako izgleda i jos nesto ja sam napravio acc u igraonici ,,Haker,,.
Sad ce na to Southwind da kaze nesto,onda cu ja morati da odgovaram onda ce doci Bacha pa korisnik pa cemo se malo psovati itd.....jel' ovo radite svakom pocetniku:?:
Ako radite onda cu stvarno otici....

Baba i deda mi imaju prodavnicu samim tim i kompjuter a samim tim i ADSL(i ako ga nikad ne koriste imaju ga),Morhuhna ne znam nego samo znam kako izgleda i jos nesto ja sam napravio acc u igraonici ,,Haker,,.
Sad ce na to Southwind da kaze nesto,onda cu ja morati da odgovaram onda ce doci Bacha pa korisnik pa cemo se malo psovati itd.....jel' ovo radite svakom pocetniku:?:
Ako radite onda cu stvarno otici....
Samo onima koji imaju klon nalog ;)

Nije lepo lagati.

:bye:

sta trebam da uradim da bi me banovo dozivotno?odgovori sto pre...
jer ovde ne moze vise.....postedite me moje pismenosti i mojih drugih $ranja,Southwind-no comment,Stevo nisi trebao da izleces,Bacha ti uopste nisi trebo da se mesas,postedite me molim vas
miXed BANUJ ME NA DUZE VREME
vidimo se.....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back