miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
98.000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
98.000
To znaci da sam zabo 98.000 post na pdf video igre.mixer izvini,ali sta ti znaci to 98.000?
Ovaj lik Joker je ustvari Morhuhn.
Postovao je na nekoj temi o kovinu.....
Imam i 2. teoriju koju necu sad da iznosim![]()
Tek si dobio net,a znas sve sto se ovde desavaBaba mi zivi u Kovinu ako hoces dacu ti njen broj telefona,adresu i sta ti jos treba,a ako ni to ne verujes dacu ti onda moj broj moba ili adrese u Subotici...
A koja je druga teorija?Nepismenost?Kao sto ste rekli Morhn-u.

Nemoj da psujes,castice te mix bananomGledo sam neke postove pre nego sto sam se registrovo...npr.Mass Efect tema,WoW tema itd....i jos nesto ja nisam (pa kad moram da psujem) ****** Morhuhn,ukapirajte.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A u vise,slobodno neka miXed ili ko vec hoce da vidi odakle sam....
Znam ja Morhuhna iz vidjena,glup decko k'o noc(bar se tako prica,a i vidi se),ja sam sad kod dede i babe jer mi se tetka udaje....Trebam li i slike da donosim?
)

Samo onima koji imaju klon nalogBaba i deda mi imaju prodavnicu samim tim i kompjuter a samim tim i ADSL(i ako ga nikad ne koriste imaju ga),Morhuhna ne znam nego samo znam kako izgleda i jos nesto ja sam napravio acc u igraonici ,,Haker,,.
Sad ce na to Southwind da kaze nesto,onda cu ja morati da odgovaram onda ce doci Bacha pa korisnik pa cemo se malo psovati itd.....jel' ovo radite svakom pocetniku
Ako radite onda cu stvarno otici....
Gledo sam neke postove pre nego sto sam se registrovo...npr.Mass Efect tema,WoW tema itd....i jos nesto ja nisam (pa kad moram da psujem) ****** Morhuhn,ukapirajte.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A u vise,slobodno neka miXed ili ko vec hoce da vidi odakle sam....
Znam ja Morhuhna iz vidjena,glup decko k'o noc(bar se tako prica,a i vidi se),ja sam sad kod dede i babe jer mi se tetka udaje....Trebam li i slike da donosim?

miXed PWNS!!!Nije lepo lagati.
![]()

a odgovaram onda ce doci Bacha pa korisnik

a vidis zanimljivost
A ja uopste nisam postovao nesto ovom ili o ovom takozvanom snobu...
E da,ala cepam Assassins creed,igrica je 100/100...Al sam se napalio...![]()