Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo sa katanama je meni glupo jel hitman nekorsiti katane gotovo nikad eventualno u misijama sa nekim kinezima i japancima ,kao sto vec rekoh hitman u filmu nije prikazan u pravom svetlu ;)

edit : pazite ovu budalu
:lol: mmmmmmmmonster kill

Poslednja izmena:
zar nije zastitni znak za Hitmana ona ZIca cime davi?

ne, njegov zastitni znak su silverballers pistolji;)
hitman.jpg

Eto,noob...:lol:

Da si IKADA igrao hitman (pocev od keca) znao bi da su silverbarells njegov zastitni znak...Nekako najvise volim kada na pocetku hitman keca kreces iz one ludnice (bolnice sta vec) iz podruma po oruzje pa navise da koknes onog sto tera kolica...A i ona prava prva snajper misija je super!!

Eto,noob...:lol:

Da si IKADA igrao hitman (pocev od keca) znao bi da su silverbarells njegov zastitni znak...Nekako najvise volim kada na pocetku hitman keca kreces iz one ludnice (bolnice sta vec) iz podruma po oruzje pa navise da koknes onog sto tera kolica...A i ona prava prva snajper misija je super!!

mozda si ti NOOB:roll:,ali zna da ja nisam preso sam sva 4 dela,i pogresio sam oko zastitnog znaka,odma noob koji ste lik:dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:
ali ipak ljudski je gresiti ali ja ne govorim o tome nego o filmu koja je totalna katastrofa,valda si pogledao o jadnim greskama na filmu ako nisi skroz gore i vidi da li sam upravu
ipak to je samo moje misljenje. . . .
jos nesto sta trebam uraditi da bi posto CG team,nemojte opet spartanci

Poslednja izmena:
mozda si ti NOOB:roll:,ali zna da ja nisam preso sam sva 4 dela,i pogresio sam oko zastitnog znaka,odma noob koji ste lik:dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:
ali ipak ljudski je gresiti ali ja ne govorim o tome nego o filmu koja je totalna katastrofa,valda si pogledao o jadnim greskama na filmu ako nisi skroz gore i vidi da li sam upravu
ipak to je samo moje misljenje. . . .
jos nesto sta trebam uraditi da bi posto CG team,nemojte opet spartanci
smuvaj mixeda :lol:

PS slazem se sa svime sto su rekli steva i korisnik.:D

nisam Gay,to je prvo,dobro ako je film extra,to se ne slazem,ali . . . . . . .a ov za brata kad bi vido iseko bi te ali ne zelim da vid zato imas srece Stevo,menjamo temu
jedno pitanje***OVO NEMA VEZE SA PIRATERIJOM****da li ste pre prelaska n Blizzov server igrali na nekom piratskom,iskreno,ja jesam dok nisam skupio kintu i kreno da placam. . ..

Eto,znao sam da si klinac...:)

Prvo - niko te ne tera,a i ja te ne vredjam (ismevam te,jelte na pozitivnu stranu :lol: )

Drugo - sta si zapeo za CG team...Ako te odaberu,odabran si,ovako ne,i ne dosadjuj vise...

Trece - ako ti se psuje psuj,al jeste,banovace te....;)

Cetvrto - ne smetas ti meni (valjda ni njima) ali si dosadan,ko da ti zivot zavisi od CG teama....opusti se malo...;)

ok?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back