Halcyon
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
@taca - dame ne igraju video igre - ZENSKE i DEBELjACI Zene igraju video igre i posecuju forume tih delatnosti..![]()
zablude i predrasude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@taca - dame ne igraju video igre - ZENSKE i DEBELjACI Zene igraju video igre i posecuju forume tih delatnosti..![]()
Kako to tebi pomaze?nista,popunjavaj free offers ako hoces i kada ti se skupi dovoljno poena (ako si dao prave informacije) dobijas razne nagrade (od PC igara do PS3 konzole - najvise poena zahteva)

Kako to tebi pomaze?![]()
Jel mozes da se registrujes vise puta?pa ako se registrujes preko mene ja dobijam 20 poena jednokratno (a npr PS3 kosta 40000 - ali je stvar sigurna)!!!
A ima puno free ponuda..
Ali ja hocu samo PSP (15000)

Ma mislio sam da se preko tebe registrujem vise puta,pa da dobijes vise poena.@SouthWind - pa mozes ako imas xxx e-mail adresa i adsl dinamicki IP,ali provalice te..Samo se ti regaj sada preko mene i opusteno..treba vremena za to..Ja sam clan ve 5 meseci i slabo ide (ali ide bolje!!!)

Ma mislio sam da se preko tebe registrujem vise puta,pa da dobijes vise poena.
EDIT:Svaki put kad ukljucim komp imam novi IP xD

Aj registrovacu se 10-ak puta.jok...to bi bilo lose i za tebe i za mene...Jer ipak - treba ti 1000 e-mail adresa a i nije bas
lako 1000 puta popunjavati tako formular (mada bi ja tako 1000 posto dobio PSP)...Ali ti to radi ako imas e-mail i ako oces da se mucis,a ako uspe,ja cu ti uzvratiti uslugu..