Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa ponosom izjavljujem da korporacija "Čađavi Gamer" ima 27 kafana u preko 40 drzava.
Takodje osnivac korporacije i nas voljeni predsednik markoca najavio je kupovinu tecnosti za pranje posudja,ova izjava odusevila je goste kafane koji nisu videli opranu casu,tanjir i pribor za jelo jos od otvaranja prosle kafane.
Za vesti ČG Kanala vas,najvoljeniji reporter,Southwind.

@SouthWind - pa mozes ako imas xxx e-mail adresa i adsl dinamicki IP,ali provalice te..Samo se ti regaj sada preko mene i opusteno..treba vremena za to..Ja sam clan ve 5 meseci i slabo ide (ali ide bolje!!!)

@evanesco - izvini ako sam te uvredio

koja je anima u pitanju : Samo da nije Bleach..

moram da nadjem vremena skorije za DMC...Odgledo sam samo 3 epizode...

Vidite kako izgleda

08ClaymoreFight-1.jpg

Ma mislio sam da se preko tebe registrujem vise puta,pa da dobijes vise poena.;)
EDIT:Svaki put kad ukljucim komp imam novi IP xD

jok...to bi bilo lose i za tebe i za mene...Jer ipak - treba ti 1000 e-mail adresa a i nije bas
lako 1000 puta popunjavati tako formular (mada bi ja tako 1000 posto dobio PSP)...Ali ti to radi ako imas e-mail i ako oces da se mucis,a ako uspe,ja cu ti uzvratiti uslugu..

jok...to bi bilo lose i za tebe i za mene...Jer ipak - treba ti 1000 e-mail adresa a i nije bas
lako 1000 puta popunjavati tako formular (mada bi ja tako 1000 posto dobio PSP)...Ali ti to radi ako imas e-mail i ako oces da se mucis,a ako uspe,ja cu ti uzvratiti uslugu..
Aj registrovacu se 10-ak puta.
Koliko imas trenutno poena i jel teba da mi saljes neki invite da bi ti dobio poene?

trenutno imam 200 poena...;D

Nije lako bas...Treba downloadovati neki njihov softver prijavljivati se na neke sajtove,ali je uspeh zagarantovan...Link sam vec dao evo opet i ovde

Cim ga stavim u spojler nisam povezan sa njim!!!

http://www.wowfreegifts.com/?referer=118852

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back