Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nebojsas:
Treba i vi modovi da se zapitate zasto se bas zakacio bas za ovaj forum , ima kod nas raznih foruma jednako zanimljivih ,velikih i sl na kojima je mogao da se pojavi, ipak je samo na Krstarici prisutan, to je pokazatelj vasih mogucnosti odrzavanja ovog foruma. Ovo nemojte da shvatite kao uvredu, samo sam rekao ociglednu stvar, a na vama je da sredite trenutno stanje.

bravo da si skontao ja se zakacim na 1 forum ineidem sa njega do k ga vise nema

forumi kao sto su

dss.forum.co.yu

ivan.maksnet.net/forum
gonet.net/forum
sada ce i cs drbija pa onda mozda izmedju i krstarica nikad s nezna preko koji dan su legli pc oglasi napravio sam lazni istek a i ovaj forum sigurno negde ima hosting napravi se lazni hosting znaci da nije placeno i opa

DVD:
bravo da si skontao ja se zakacim na 1 forum ineidem sa njega do k ga vise nema

forumi kao sto su

dss.forum.co.yu

ivan.maksnet.net/forum
gonet.net/forum
sada ce i cs drbija pa onda mozda izmedju i krstarica nikad s nezna preko koji dan su legli pc oglasi napravio sam lazni istek a i ovaj forum sigurno negde ima hosting napravi se lazni hosting znaci da nije placeno i opa
a kada ce www.desnica.co.sr ?????:-?

tommy gun:
Iz svog tog rasnjeta naravno treba men postaviti za Moderatora!Markoca imam jednu molbu!Ako mozes da kazes koju lepu rech kod admina o meni za ovaj podforum!Ae plz!
Ne mogu.

@CarDevil
Nemas POJMA kako je ovaj podforum bio u dobrom stanju pre nego sto si se pojavio ti i tvoje price. Neko postavi temu da igra nece da mu upali, a ti odmah moras da naleces sa onim "uzmi od mene 100% kvalitet". Daj covece sjasi jednom, nisi ti jedino resenje. Ako vec hoces da prodajes igre, imas posebnu temu.
I da, tvoje glupost ubuduce brisem, sto znaci sve...

markoca:
Ne mogu.

@CarDevil
Nemas POJMA kako je ovaj podforum bio u dobrom stanju pre nego sto si se pojavio ti i tvoje price. Neko postavi temu da igra nece da mu upali, a ti odmah moras da naleces sa onim "uzmi od mene 100% kvalitet". Daj covece sjasi jednom, nisi ti jedino resenje. Ako vec hoces da prodajes igre, imas posebnu temu.
I da, tvoje glupost ubuduce brisem, sto znaci sve...

narkoca malu su ti pripretili :P

DVD:
narkoca malu su ti pripretili :P

ja mislim da se ti ustvari malo vise qurcis nego sto znas, ustvari do sada nam nista nisi dokazao, igras CS ko i svaki gamer, znas poslati e-mail ko i svaki knab koji je dobio internet, i preprodajes pirateriju koju narezes sa malo kvalitetnijim okvirima (to je ipak piraterija i nije dozvoljeno postovati o tome) :razz:

koliko vidim tommy te je zamolio za uslugu, da nam ustvari pokazes stoje 1337 skillz, al ni to nisi zavrsio...pa da ti odma kazem....po ovome druze ne znas nista vise od nas 95% na ovom forumu :razz:

Bllade:
ja mislim da se ti ustvari malo vise qurcis nego sto znas, ustvari do sada nam nista nisi dokazao, igras CS ko i svaki gamer, znas poslati e-mail ko i svaki knab koji je dobio internet, i preprodajes pirateriju koju narezes sa malo kvalitetnijim okvirima (to je ipak piraterija i nije dozvoljeno postovati o tome) :razz:

koliko vidim tommy te je zamolio za uslugu, da nam ustvari pokazes stoje 1337 skillz, al ni to nisi zavrsio...pa da ti odma kazem....po ovome druze ne znas nista vise od nas 95% na ovom forumu :razz:

LOL :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

napiso sam da neradim snita freee rekao sam mu odradicu mu kda nadjem malo vremena for freee

Bllade:
ne nego tvoja st... :roll: treba mi potpis da zavrsim recenicu :lol: :lol:

lolvk3.png

nesto ti treba :P

Jel ti poslao vviruse?:lol:
BRate DVD,nemam nista protiv tebe,ali jbt sto ne pricas kao svaki ostali korisnik ovog foruma,kao ja,markoca,bllade,miki i ostala komapnija!Nema tu nikakve potrebe za vredjanjem,pretnjama ili kamoli necemu gorim!Brate moze da ti banuje I.P.adresu pa da ti kazemo pa pa!
Nemoj da spamujes po temama sa promocijama svojih diskova,jer to krsi pravila ovog foruma! Ovo ti pricam drugarski!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back