Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
da,da,volim i ja vas 
nego,nema nam VS ovde...

nego,nema nam VS ovde...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrs stoko smrvi mi rebro >.> ;p
te baletanke, ja ne znam ko je to uveo u modu, nesto najruznije sto se moze vidjet na djevojku. Onako, spusti je, spusti joj listove, pa treba djevojka savrseno gradjena da bude da joj noge u tome ne bi ispale 2 balvana. Onda kad savije stopal onda se te odvratne baletanke rasire i naprave 2 rupe sa strane pa se vide glibava stopala. Nesto slicno je moja baba nosila kad je bila u bolnici, takozvane zepe, mada su zepe mnogo bolje od toga. To je zadnjih godina nekakva posrana moda i to nose pomodarke, koje veze nemaju s estetikom, nego je bitno da su u trendu. Dal su udobne ne znam, pretpostavljam da s onako tankim djonom ne mogu ni biti....Pajper:aaa ne,to ide na exit,i na neke baletanke sa ljubicaste zvezdiccei jos nesto usput ako se pojavi![]()
labo:te baletanke, ja ne znam ko je to uveo u modu, nesto najruznije sto se moze vidjet na djevojku. Onako, spusti je, spusti joj listove, pa treba djevojka savrseno gradjena da bude da joj noge u tome ne bi ispale 2 balvana. Onda kad savije stopal onda se te odvratne baletanke rasire i naprave 2 rupe sa strane pa se vide glibava stopala. Nesto slicno je moja baba nosila kad je bila u bolnici, takozvane zepe, mada su zepe mnogo bolje od toga. To je zadnjih godina nekakva posrana moda i to nose pomodarke, koje veze nemaju s estetikom, nego je bitno da su u trendu. Dal su udobne ne znam, pretpostavljam da s onako tankim djonom ne mogu ni biti....
ae ma nisam toliki rasipnikMiki 13991:То ће планути за један дан онда![]()
ae ma nisam toliki rasipnik ;p
labo:te baletanke, ja ne znam ko je to uveo u modu, nesto najruznije sto se moze vidjet na djevojku. Onako, spusti je, spusti joj listove, pa treba djevojka savrseno gradjena da bude da joj noge u tome ne bi ispale 2 balvana. Onda kad savije stopal onda se te odvratne baletanke rasire i naprave 2 rupe sa strane pa se vide glibava stopala. Nesto slicno je moja baba nosila kad je bila u bolnici, takozvane zepe, mada su zepe mnogo bolje od toga. To je zadnjih godina nekakva posrana moda i to nose pomodarke, koje veze nemaju s estetikom, nego je bitno da su u trendu. Dal su udobne ne znam, pretpostavljam da s onako tankim djonom ne mogu ni biti....
ja se nadam.... xD ;pMiki 13991:Ма, ионако ће стићи још првих места и награда![]()
![]()
ja se nadam.... xD ;p
tommy gun:pa sto ne komentarishete pesmu!
tommy gun:pa sto ne komentarishete pesmu!