Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
braco moja ja sam rekao da se nemojim nikoga a ta pickica koja se mnogo kurci ako hoce neka i dodje ja sam joj rekao ali 1 metar dodje do mene ima sekiru u celo da dobiji pa neka se onda kurci ja sam pokazao da nisam pickica postavivsi adresu na net vise puta a on sada ako ima muda neka se javi zzzz pajseri

DVD:
momci koja pickica cinkari od vas smradova neka i se javi na sloba@024wifi.net

ili evo vam moji podatci

SLOBODAN BOJOVIC
OZRENSKA 5
24000 SUBOTICA

064/661-29-56

pa neka se javi ili neka dodje licno do mene da to jednom recimo a ne kao pickica da cinkari
dodje li ti sto vuk bojovic iz zooloskog vrta :D Lose se izrazih, direktor zoo vrta....
Jesi ti porijeklom iz Cg?
Odo ja jedno mjesec dana dolje da ladim jaja u jadranu, pozdrav drugari

Al se napatilo budala po ovom forumu...mashala...
Markoca,radish li ti shta ili da se vrtjem?
I zashto na celoj prvoj strani foruma nema ni jedne jedine zakljuchane teme?
Pa missiiim stvaaaarno...

...ovi danashnji moderatori... :roll:

:lol: :lol: :lol:

Gdej ste drushtvo,sha ima?

Daj bre ne seri vise po forumu keve ti.
Koga si ti bre obarao, koga si ti bre locirao, koga ces bre ti da sjebes, ko ce bre da popusi i ko ce najebati ( kad moram ovako da se izrazavam )
Kako te bre nije sramota uopste da se pojavljujes i pises po forumu. Od kako si se ti pojavio ovde, ovaj forum je postao takvo djubre i svinjac kakav ne postoji na domacem netu i to samo zbog tebe.
Pretish, lazes, glumis neko ludilo pisajuci kako si se naduvao pa ne znas sta radis, trazis tetejce i ak47 da kupis preko neta, pises gluposti kako ces ti da obaras neke forume i da nalazis neke cinkarose, "posedujes" podatke o svima, izigravas nekog opasnog baju itd itd. Posebna je prica sto ne umes post da napises kako treba, te je potrebna velika doza koncentracije da bi se razumelo sta si ti hteo svojim postom da kazes. Da li ti mislis da su ovi ljudi ovde sisali vesla, pa veruju u te idiotske price koje pises?
Daj momak, idi nadji ribu, idi na pecanje, idi na pijacu da prodajes diskove, samo nemoj da zagadjujes ovaj forum vise svojim prisustvom jer ovako nesto ovaj forum od svog nastanka nije doziveo.

Nemam obicaj da ovako pisem, ali ti si decko prevrsio svaku meru i postao si jako degutantan.

Treba i vi modovi da se zapitate zasto se bas zakacio bas za ovaj forum , ima kod nas raznih foruma jednako zanimljivih ,velikih i sl na kojima je mogao da se pojavi, ipak je samo na Krstarici prisutan, to je pokazatelj vasih mogucnosti odrzavanja ovog foruma. Ovo nemojte da shvatite kao uvredu, samo sam rekao ociglednu stvar, a na vama je da sredite trenutno stanje.

Agent Orange:
Daj bre ne seri vise po forumu keve ti.
Koga si ti bre obarao, koga si ti bre locirao, koga ces bre ti da sjebes, ko ce bre da popusi i ko ce najebati ( kad moram ovako da se izrazavam )
Kako te bre nije sramota uopste da se pojavljujes i pises po forumu. Od kako si se ti pojavio ovde, ovaj forum je postao takvo djubre i svinjac kakav ne postoji na domacem netu i to samo zbog tebe.
Pretish, lazes, glumis neko ludilo pisajuci kako si se naduvao pa ne znas sta radis, trazis tetejce i ak47 da kupis preko neta, pises gluposti kako ces ti da obaras neke forume i da nalazis neke cinkarose, "posedujes" podatke o svima, izigravas nekog opasnog baju itd itd. Posebna je prica sto ne umes post da napises kako treba, te je potrebna velika doza koncentracije da bi se razumelo sta si ti hteo svojim postom da kazes. Da li ti mislis da su ovi ljudi ovde sisali vesla, pa veruju u te idiotske price koje pises?
Daj momak, idi nadji ribu, idi na pecanje, idi na pijacu da prodajes diskove, samo nemoj da zagadjujes ovaj forum vise svojim prisustvom jer ovako nesto ovaj forum od svog nastanka nije doziveo.

Nemam obicaj da ovako pisem, ali ti si decko prevrsio svaku meru i postao si jako degutantan.

samo kad si ti izbacio ovo iz se be :P

moje pisanje moja stvar sve sto sam napisao je istina imas i dokaze razbaceno po forumu, ako ti nesto nije jasno imas moj br moba nazovi a imas i moju adesu pa np

zatim ribu imam sta si jos pisao a da to da se forum raspada ovo ono svakoji forum mora jednom da se srusi pa i ovaj,a drago mi je da si ovako napisao jer si jedini ok lik ovde nisi licemeran zzzz

p.s. aa za prodaju diskova ja mogu i ovde da prodajem amog i gde hocu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back