tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
vratih se sinoc...bilo je dobro...sve je proslo u najboljem redu....ae castim sve po jedan sok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znas par ljudi koji su zbog toga i prestali da igraju...Mephostopolis:jaooooj bitefight kako ga mrzim, a i sam igram.
napadnem lika koji je bukvalno 2 puta slabiji od mene i lik me ladno rasturi ko nista
Koja si rasa/lvl/na kom si serveruPajper:znas par ljudi koji su zbog toga i prestali da igraju...
i zato sam ja prestala da napadam...samo radim i lovim i super je 8)![]()
server 1,bosanska verzija,vampir,26 lvlMephostopolis:Koja si rasa/lvl/na kom si serveru
ja sam bio na rubu da namustim igru to se desilo jednom pa drugi put i tako jedno 6 puta i sve dok nisam moro kupiti nov monitor
Ooooooooooooo 26 lvl ima se moze sePajper:server 1,bosanska verzija,vampir,26 lvlti?
maa ajde,samo se nerviram..skupljam za neki oklop a oni me samo napadaju i nikako da skupim!Mephostopolis:Ooooooooooooo 26 lvl ima se moze se
Server 3, engleska verzija, 12 lvl, zovem se Vandemon
jeste da nisam konobar ovde,ald' ajde...evo ti sa neskvikom...lepse je i zdravije xD-|The MilkMan|-:Ajde konobar, jedno wruce mleko za moj sto...![]()
Miki 'ocemo ja i ti jedan pangalaktichki? I 'izu?
ne moze...tebi nema nista...dobijas zabranubufla:dajte mi bure blood vine-a
hocu da se olesim![]()