gost 77889
Aktivan član
- Poruka
- 1.106
Izvalio sam da jam trajno banovan......
Ovde sve po starom,a?
-----------------------------------maxa
Ovde sve po starom,a?
-----------------------------------maxa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probaj sa virtual drive-ommiXed:treba mi pomoc od konobara ili od koga vec
oteo sam od ortaka warcraft III Frozen throne original
i sad igram preko battle.netaura za mene
ali noob hoce cd nazad -_-
nije fer! ali oteo sam mu -_-
ovaj.. ima neki program da igru igram bez cda ili nesto...a?
jer moze nesto preko adobe reader ili nesto ....
![]()
korisnik2007a:Imate li VI dushu.Ovo je boooooorrriiing.Kaki spricer,banana moj prijatelju banana,Imal neko pojma o tome da SK casopis uzima mesecni profit od 3 000 000 DIN!!!! Misim mi tolko ne zaradimo ni za 2,3 godine(osim ako nismo politicari,valjda nismo).Glasajte
citirajte,i ako vas interesuje moze ovde a moze i na topicu grafika u igrama da raspravljamo o tome GA GA HAAAAAAAops:
![]()
![]()
![]()
:-)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bllade:ja ga razumijem....on je jedan od onih sa posebnim potrebama![]()
![]()
![]()
korisnik2007a:Meni trebaju posebni tretmani pa ti trba da ides u ovcji but da zivis tamo 13 godina pa da vidis kako je meni.Ja napisao poruku juce danas je ona na zadnjoj strani SVI U # razumete jer da ako ne pritisni shift i br III
Black Wolf:Ljudi ova pesma je trebala da pobedi na evroviziji
http://horizontblog.com/molitva/dvolitra.mp3
Black Wolf:Ljudi ova pesma je trebala da pobedi na evroviziji
http://horizontblog.com/molitva/dvolitra.mp3
i kakve ovo ima veze sa jagnjecim butomkorisnik2007a:Ma misim da jos 13 god od tvog 1 trevreznog razmisljana(tj,od 12 god)provedes sa svojim
matorcima uz svakodnevna pitanja:Sta radis dodji ovamo...Sta je gore Alkatraz ili moj dom
CarDevil:brate moj nemoj da prozivas jos ne nekurcim mogu da ti kokazem za 5 min da gresis strpi se dan 2 da ti pokazem slike nemoj da me teras brzi put
CarDevil:ovo ce da bude nova suboticka himna![]()