Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добро дефинитивно је Драгутиновић одрадио добру партију вечерас :D А како су се само ређале шансе задњих 5 минута уффф :D Мислио сам да ће коментатор црћи од узбуђења :lol:

Pomozite junaci.. )
Kako da na forumu, npr. hocu da neko klikne na moj text, i onda mu izleti nov prozor sa upucenom stranom? oO

Hocu neku pesmu da postavim, i da ne bih sajt od pesme stavljao, ja hocu ime od pesme i samo da se klikne na ime, i onda se otvara zeljena strana za skidanje? ^^"

Pozz

i mene zanima kako da postavis link kome sam biras naziv!
mada mi ne treba to, samo sam radozn'o.
a onaj komentator je blesav... samo sto nije poceo da moli za oprostaj kada se onako pogubio oko kartona... ali nisu valjda ludi da mu priseru.. bas dobro glumi ili bas voli svoj posao ;) mada verovatno i jedno i drugo!

Ма тај коментатор је геј :lol: Како је само за време ЕП за младе почео да прича "ови млади високи дечаци"; "видите како је Стојковић велики, видите му рамена" итд итд :lol: :lol: :lol:

Goku:
Pomozite junaci.. )
Kako da na forumu, npr. hocu da neko klikne na moj text, i onda mu izleti nov prozor sa upucenom stranom? oO

Hocu neku pesmu da postavim, i da ne bih sajt od pesme stavljao, ja hocu ime od pesme i samo da se klikne na ime, i onda se otvara zeljena strana za skidanje? ^^"

Pozz

Dosadan sam ali mi treba TT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back