Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo vam gomila bambusa pa se tucite ko ce prvi :lol:

2183994wxb5.jpg

OMILJENI DEO:
Beer for home consumption is mostly sold in half-litre glass bottles (if buyer doesn't have empty ones he can usually pay a deposit, which is returned after returning the bottle to the retailer), while 0.33L bottles are rarer.

Ovo mi je omiljeni deo. Vraca me u proslost i tera da se setim kako je to izgledalo u to vreme kad sam visio stalno ispred neke prodavnice sa ortacima sa novca tacno toliko da kupimo za svakog po jedno pivo, a nemamo praznih flasa i moramo da platimo kauciju, pa onda molimo one u prodavnici da nam daju na lepe oci a oni nece, a mi kao "pa vraticemo nema problema, cim popijemo vracamo flase", a onda oni "more mrs napolje pankeri, znamo mi vas dobro". A dobra je i ona fora kad udjes sa jednom praznom flajkom pa onda kad je spustas u gajbu lupis je par puta da ovi cuju i pomisle da si doneo vise flasa, pa izadjes sa brdom piva...
Eeeeeeeee, lepo vreme to bese.

Nekoj travarici :)

Markoca tek sad sam video baseraju sto si poslao sliku. Dosta lici na moj bas, al nije mi tu da ga slikam, poslacu ti sliku cim je uradim. Meni je magnet otiso u pm, jedva se cuje, treba mi da odvojim do 100eur da kupim novi, ali toj ce tesko da moze :lol:
Dobro, dok ga popravis moze se reci da imas akusticni bas. :)

BTW prokleti adsl, juce ladno citav grad nije imao internet, CITAV GRAD LJUDI, i to kod svih provajdera, prso im neki glavni baja za internet pa su svi prsli sa njim, a ja sa njima jer nema od GW nista ceo dan. Ne mogu da verujem, od 2 popodne pa sve do jutros, ovo je strasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back