Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam 3 lika:

W//Mo Mighty Markoca (Prophecies kampanja)
W/Mo M A R K O C A (Factions kampanja)
D/E Sveti Unistitelj (Nightfall kampanja)

Upisi bilo kog, igra ce kontati ako koristim drugog.
Npr ako si upisao Mighty Markocu, a ja sam sa Unistiteljem, onda ce pisati Mighty markoca (Sveti Unistitelj)

@Djo
Cim budem mogao, banovacu te.

stto mlakoca ja nepusim nevredam nikoga ovde nevredjam i to ja neznam so sise ti okolomio na mene ja nov na kopljuteru i nediram nikog ja non dvaesetcetri sata vredjan sam ovde i tema mi zakjucano je zato sto mlakoca vodi diktirapoturu t tako ja nism los ja jedno ovaj forum iam da znam da palim gasim

Brate,ti si totalno nepismen covek.....Jel shvatas da ovakvim ponasanjem pravis svakog dana vecu budalu od sebe??? Moj savet ti je:ili se uozbilji i pocni da pises i pricas normalno,sa znakovima interpukcije ili nemoj vise dolaziti na ovaj forum jer takvo maloumno ponasanje te jos vise udaljava od druzenja i diskusija ovde.

Nisi nikog vredjao? Cisto sumnjam! Pogledaj svoje ranije poruke i videces da nisi u pravu.
Bilo kako bilo, na mom podforumu neces biti. Uvescu nova pravila i svakim krsenjem doticni leti. Ne interesuje me. Zdravo! Dosta je bilo sranja i gluposti.
To vazi i za ostale. Ako vam se ne svidja, vrata su otvorena.

Disi,disi,smiri se,polako......Zajebi Djoa....Nece se niko cimati zbog njega....Polako....

I nemoj odmah tako explozivno da reagujes...Pazi,malo si prenaglio....Nemoj nikad reci na MOM podforumu....To znaci da svi trebaju da se osecaju nizim i da moraju da primaju ucene i slicno.Kretene poput Djoa treba terati,ali jeb.o ga tito,valjda mozemo malo da razgovaramo o drugim stvarima,a ne samo o igrama? Pritom ne podrazumevam tu pljuvanje drugih clanova....Pogledaj samo Kafane na "Tinejdzerima" i "Svastari".....Ljudi se zezaju,ali to nije podje.bavanje kao sto pojedini rade ovde....Brate,opusti se....Nemoj se odmah pozivati na svoj polozaj....Sest puta meri,jednom seci....Razumes sta ti pricam? Vidis kako ga vecina qulira,pa radi i ti to..Samo opusteno... ;)

iam zavrsio osnovna skola u selo moje ali ne to je enbitno ti regli isto mene necenis ni malo malo ko da si ti neki fanda ja nepismen pa sta pa onda sta veze ima sto nepismen sam da l dajm glupe komentra mozde ili sta ja po pravilima igram a nevredjam nikojega

Kontam ja sve zajebancija i to, ali samo pogledajte broj zatvorenih tema...sramota!
Molio sam ljude da ne postavljaju teme koje su protiv pravila, kad oni opet i opet....e pa dopizdilo mi je. Procitajte taj Pravilnik, pratite pravila i nece biti problema.....
Ja nikog ne ucenjujem, svi ste vi super likovi.
Pogresio sam govoreci 'moj podforum', umem da popizdim u nekim situacijama.
Sto se tice Djoa, ako se ne uozbiljis, letis naglavacke sa foruma, uopste me ne interesuje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back