Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OVO JE STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!

NE GLEDAJTE AKO VAM SE ZIVI!!!!!!!!

Joj ima jedan kod mene u razredu to sranje, samo crn. Nije los samo je jako skup. Kod nas je oko 800€. Najbolje ako imas nekog u americi da ti donese kao njemu jer je tamo samo 250€... Mislim da mozes i da ga porucis ali onda ces platiti postarini...:lol:

@korisnik - Mogao bi da dodjes na msn malo... :rtfm:Nabavio sam Crysis Warhead i kao sto si reko rokno sve na Enthusiast(Ulta High) i 16xQ AA na rezoluciji 1680x1050 i radi super... Oce da stucne posle pola sata i to kad predjem dobar dao mape, ali to je verovatno zbog rama posto imam samo 2GB...:mrgreen:

tits-1.jpg

897075196_325e626e80-1.jpg

Stalno me skroz neki levi likovi smaraju na PP o tome, ko da sam ja jedini ovde...

Nego, isao ja veceras sa ortakom kod lokalnog Dzeka Speroua u nabavku...ulazimo mi i kad ono, Bacha sedi i kulira sa likovima...desi bre...a igra 100 din...

Poslednja izmena:
Korisnice,tamo si postavio temu,a ovde postavljas link. Pa to je tako nisko da , kada malo bolje razmislim , trebao si trajni da dobijes.
Upravo zbog takvih ispada i jeste ovde ovako. Ali ja vam obecavam da cu ocistit krstu (konkretno kompjuterski deo foruma) od takvih gluposti i bice ona stara od pre godinu-dve i vise.
Kome se svidja,svidja , kome ne...sta da mu radim. Sve je u cilju poboljsanja kvaliteta,a kome to ne igra ulogu,iskreno, nije mu mesto ovde vec na humoru,politikinom zabavniku i slicno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back