- Poruka
- 3.015
Black Spider Monkey PWNS!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi pre igrala sims 2?Da ne bih otvarala temu, imam jedno pitanje...ako moze ovde
Instalirala sam The Sims 2 Apartment Life,medjutim,kad ga ukljucim meni se ovo pojavi
"Faild to enumerate any DirectX 9 compatible graphics adapters in this system!
Please make sure you have a DirectX 9 compatible graphics adapter and have instaled the latest manufacturer provided driver"
I iskljuci mi.Nesto od toga razumem, medjutim sta tacno treba da uradim???
ljudi gledajte ovo,zanemarite jezi klip je do ajaj,ne treba mi 256 igara treba mi gde mogu da uradim save i to,kao na MAme
NE SLUSAJTE DO 30 sec,onda ukljucite do kraja zvicnike
![]()
o.O pogledajte broj poseta na starom accu http://forum.krstarica.com/member.php?u=93408 o.O
E da ljudi ja vas napustam necu vise dolaziti na krstu mozda samo da pogledam po koju stvar....Tako da zbogom cadjavci and keep on good work![]()
E da ljudi ja vas napustam necu vise dolaziti na krstu mozda samo da pogledam po koju stvar....Tako da zbogom cadjavci and keep on good work![]()
tab ima vise![]()
on je čiter, samo sebi u databazi doda željeni broj posjeta![]()