Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da citiram jenog pametnog sagovornika koji je napisao jednu jako lepu recenicu
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6036682&postcount=1910
Mislim da bi trebao i da se pridrzava iste, da nema potrebe sa sarkazmom.
Svasta se izdesavalo po forumu, upoznat sam sa tim. Medjutim, poceli su neki drugi vetrovi da duvaju, na neka pravila se fleksibilnije gleda i mislim da je i u vasem intersu da umesto rata koji imate sa pojedinim moderatorima lepo popricate, kazete koji su problemi i uradimo nesto po tom pitanju. Da ovaj forum upravo bude ono sta je u osnovnoj ideji i trebao da bude. Mesto gde cete provesti prijatne trenutke.

kako da shvatim ovo citiranje mene? i to sa rečima pametnog?
to, da uvažavate mišljenje ljudi koji dosta vremena posvećuju ''krstarici'', videće se po tome kad gospodinu psihologue-u oduzmete pravo da bude moderator.
on i avetinja ne mogu i ne smeju da budu na istom rangu.
ende.

kako da shvatim ovo citiranje mene? i to sa rečima pametnog? .

Upravo onako kako i pise.
Smatram da je recenica jako lepa i da govori sustinu dolaska ovde. Da se druzite, da nema potrebe za mini ratovima i vredjanjima.
to, da uvažavate mišljenje ljudi koji dosta vremena posvećuju ''krstarici'', videće se po tome kad gospodinu psihologue-u oduzmete pravo da bude moderator.
on i avetinja ne mogu i ne smeju da budu na istom rangu.
ende.

Sa Psihologuom se pricalo i kao sto vidite forum Beograd je poceo da labavi.
JA bih voleo kad bi nabrojali konkretne zamerke, kad bi rekli sta vam smeta da bi to mogli da korigujemo.
Meni je jasno da se ne volite sa Psiholguom ali morate da shvatite da se on samo striktno pridrzavao pravilnika i nista vise tako da nemojte njemu zamerati zbog toga.
Vidite da je pokazao da moze i bolje ;)
Znaci, kokretizujte, kazite probleme da ih resavamo u hodu.

Trebalo bi da ispravimo zabunu koja je ovde izrecena.
Helena33 je banovana na dva dana i njoj je danas istekao ban.
28. je datum kad se resetuju kazneni poeni i nema veze sa duzinom bana.

istina... evo me opet ovde...:D nego, kad si vec tu da te pitam, zashto pre bana nisam dobila nikakvu opomenu, i da li na ban mogu da utichu i zastarele opomene odnosno idu li nam svi punkti dobijeni putem istih u "forumashki staz"?

istina... evo me opet ovde...:D nego, kad si vec tu da te pitam, zashto pre bana nisam dobila nikakvu opomenu, i da li na ban mogu da utichu i zastarele opomene odnosno idu li nam svi punkti dobijeni putem istih u "forumashki staz"?

NA pitanje zasto si dobila ban pre opomene ja ne mogu da ti odgovorim. To najbolje vidi preko PP-a sa moderatorom koji ti je dao ban.
Sto se tice starih poena oni kada isteknu vise ne uticu na celu pricu.

Evo, koliko sutra Avetinje na kafi :D

funny_coffee.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back