Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocu samo da kazem da mi je iz vise razloga drago sto je Hellena33 ponovo sa nama.Jedan od njih je i taj sto ce dosadnim,bezrazloznim,besmislenim i bezveznim prepiskama koje se odvijaju izmedju nekih individua ovde mozda doci kraj?!Cesto sam povracao citajuci neke postove ovde i plakao i molio Boga da se pojavi neko ko ima bar malo slifa i ko ume da bude duhovit i bezobrazan u isto vreme.Ponekada mi je cak i onaj olinjali buvljivi Shakal nedostajao...ccccc...Ako jos jednom vidim post tipa:"...drago mi je sto si mi odgovorio na pitanje ali ipak se ne bih slozio sa tvojim izlaganjem vez stavise ostro bih kritikovao tvoju tacku gledista sa osvrtom na prethodno gore spomenuto..."BLJUV..KHkhKhhh...povrac,khhh...bljuuuuuuuvv!!(povratih!) ubicu nekoga!!!
Ovaj forum je na putu da promeni ime u " Mozdana Gerijatrija"!
Nadam se da ce nam nasa svima draga HELL(citaj PAKAO)ENA doneti bar malo vatre u ovaj memljivi,ustajali,budjavi,smrznuti forum... :twisted:

HELENA33 kao što vidiš pobegao sam ovde. Kako po Budvi?. Moj brat je došao u sredu iz Budve i kaže da ni sada nema vode. Šta se to desilo? Doduše pomenuo je neki hotel-grad u Bečićima, sa napomenom da oni sigurno imaju vode, a za ostale kako bude.

HELENA33 kao što vidiš pobegao sam ovde. Kako po Budvi?. Moj brat je došao u sredu iz Budve i kaže da ni sada nema vode. Šta se to desilo? Doduše pomenuo je neki hotel-grad u Bečićima, sa napomenom da oni sigurno imaju vode, a za ostale kako bude.
hehe... a one silne prokine poplave? njih si zaboravio? vode do kolena...:D shalim se stnco, ali, problema sa vodom vishe nema ili ga nema tamo gde se ja krecem i boravim...;)

hehe... a one silne prokine poplave? njih si zaboravio? vode do kolena...:D shalim se stnco, ali, problema sa vodom vishe nema ili ga nema tamo gde se ja krecem i boravim...;)

ima problema jos uvek.................

redovne su poplave u veljim vinogradima, jednom pa i dva puta godisnje.
jedino sto imamo vode u cevima dan dva duze nego ostali delovi budve.

bruka !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back