Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tosicka:
Megnetu iznenadio bi se ...
Druso uopste mi ne smeta sto napadate rufima i Budimira udrite sto jace mozete ali mi nije jasno sto napadate nas.Objasni mi sto se vrijedjas
Ja sam uvek raspolozen za zestoke prepiske Tosicka ali ovaj put bih samo da pitam nesto...
Ova rec "Druso" ocigledno je da je slucajna greska nastala prilikom kucanja a mene zanima koja je to rec trebala da bude??
Koliko ja vidim ima 2 varijante:
1.Slovo "r" je visak tako da dobijamo rec "Duso"
2.Slovo "s"je greskom napisano umesto slova"g" tako da dobijamo rec "Drugo"
Varijanta 2. je malo verovatna jer nigde u textu pre toga nisi napisala nesto kao:"...pod jedan..." ili "...Kao prvo..."
Znaci verovatnije je da imamo prvu opciju-Duso!!
Da li vi to mene sajber muvate Tosicka??
Ja kad nekome kazem duso tu ti je vec resena stvar.... :lol:

Tosicka:
Eto kako si neozbiljan...
Ja ne volim prepirke i nikad ne govorim duso to je gadno
hihihihihhi :)
Pa ozbiljan sam po ceo dan i to svaki dan!!Moze li se covek bar ovde malo razmahati??Odo da sljakam.Znam da niko sem budala i sirotinje ne radi nedeljom tako da sam se sad odao... :wink: Pozdrav.

srpskiglasboke1131au3.jpg

Otje neko da se svadja,dzapa ili bar malo proziva??Svi su dobrodosli po tom pitanju sem "Kucheta" jer ne smem njega da diram da ne nabacim buve a i malko zaudara od kad su pocele ove vrutjinstine...Naravno nikako na ovoj temi vec na bilo kojoj drugoj.

Matora zasto imas pik na mene???Toliko toga bi smo mogli ja i ti zajedno....pokazao bih ti zvezde i Mesec i svasta nesto....Volim starije i punije dame i nije mi jasno zasto si tako hladna. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back