stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Hehehe HELENA33...HELENA33:hehe stnco...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe HELENA33...HELENA33:hehe stnco...![]()
Eh,eh,eh HELENA33....HELENA33:hehe stnco...![]()
Ajdeeeeeidza:evo sam pronasao temu ali ima toliko komentara da mi ne pada ni na kraj pameti da ih sve citam nego mi ukratko kazite o cemu se radi.......)
hahaha... mislim sto se sablona tiche forum jeste dobro mesto za to... a shivenje strikanje i ostale domace radinosti, tesko mila, tesko... :wink:Gabic:Cao Budvani. Grozno nam ovo vrijme, a tek saobracaj! Nego trazim nekog ko zna da sije i vadi sablone, a voljan je da me nauci. Naravno uz novcanu nadoknadu. Nadam se da ne lajem i da nisam pogrjesila sto sam se obratila vama za pomoc. Vi ste naj zanimljiviji na forumu. Pozdrav.
Vredelo je pokusati, zar ne? I mislila sam da ovde nema pomoci. PozdravHELENA33:hahaha... mislim sto se sablona tiche forum jeste dobro mesto za to... a shivenje strikanje i ostale domace radinosti, tesko mila, tesko... :wink:
Ne očajavaj. Tu su stari prijatelji da ti "pruže rame za polakanje"HELENA33:eh moj stnco... moram da ti otkrijem nesto... ovaj forum polako prestaje da mi bude zanimljiv... sve su redje zanimljive teme a i dobri postovi...