M
matora63
Gost
razvedrice se do uskrsa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da ima... uvek ce biti dobrih ljudi... e sad, sto nekad moramo svecom da ih trazimo nije strasno hehehe... pozzz i tebi mila...Tosicka:Dje ste cure!Bas lijepo da bar bar na jednoj strani nema pljuvanja.Lepo vas je videti! A da li su prolupali nisu samo im je mrznja vid pomutila !Jos uvijek ima dobrih ljudi dolje!Pozdrav za sve ljude dobrog srca!
Evo tu sam, ne brini. Tebe nije bilo jedno vreme pa sam se zabrinuo, no vidim da je sve u redu. Pozdrav i za moju dobru poznanicu Djuru. Ako treba "fizikalac" oko stana tu sam.HELENA33:ej bre stnco... sto te nema???
al si fin... pitam se da li bi se isto tako ponudio da djuro nije u cg vec blize tebi hehe...stnco:Evo tu sam, ne brini. Tebe nije bilo jedno vreme pa sam se zabrinuo, no vidim da je sve u redu. Pozdrav i za moju dobru poznanicu Djuru. Ako treba "fizikalac" oko stana tu sam.![]()
Bih, sigurno bih, ja sam uvek slatkoreciv kada su obecanja u pitanju.HELENA33:al si fin... pitam se da li bi se isto tako ponudio da djuro nije u cg vec blize tebi hehe...