A da pijes kafu samnom? Bi li se bunila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da si negde u Provansi...u nekom malom gradicu, slozila bih se sa tobom...Naravno !!HELENA33:djuro, razumem te... naravno da iritira dosta toga ovde... samo, ne slazem se da primitivizam postoji samo u malim mestima... primitivizam je po meni odlika malih ljudi, a njih ima svuda... trudim se da me ne dotakne mnogo toga... videcemo koliko cu u tom nastojanju biti uspesna za par godina...![]()
haha... nisam... pravo da ti kazem tv slabo palim... jedina crn. reklama koju sam snimila je ona ...majka usisala micka... opet je bio drogiran... hahahahhaaa a najace u njoj je ono a bachi drogu djavoli je popili hahahahaa...DjuraMornar:Digresija...
Da li si gledala reklamu " Da ne pita starost gdje mi je bila mladost"...ili onu " Stomatolog mi je rekao da su upaljene"...LOL....pa reci molim te...Mislim, nemam komentara...
![]()
Auuu HELENA33 ovo nisi smela ovako javno. Mozda ti pobegne sa teme.HELENA33:ej djuro... zaboravila sam da ti kazem da te pozdravio stnco...![]()
sto bi bezala bre? i da protumaci pogresno ne bi pobegla... nije to njen stil stnco...stnco:Auuu HELENA33 ovo nisi smela ovako javno. Mozda ti pobegne sa teme.
Srecan put ti zelim! I brzo nam se vrati raspolozna, vesela, orna za diskusije itd. itd.HELENA33:mora da je djuro otputovala... nema je ni na msn-u...
a i ja putujem danas... na par dana samo... vidimo se...
Pa to ti i pricam, a korisnicko ime je "matora". Nekako mi to ne stima. Predlazem da korisnicko ime promenis u "Vau", sto mi je prvo palo na pamet kada sam video avatar..matora63:pa zar mi iz '63. godista nismo mlade, lepe i poslovne zene u naaaajboljim godinama???? :-P
nemoj da stavim pravu fotku, pa da stvarno odlepis :razz: