Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Matora ,coveku je jako lako da komentarise nesto u cemu nije. Tvoje sagledavanje stvari je potpuno subjektivno slozices se......

Sa Helenom cu se mozda cuti za par godina (na ovu temu) ...ako stav bude i dalje nepromenjen-skidam kapu.
Neke stvari prosto ne mogu a da te ne diraju...svakako sve je u pocetku lepo, ali kasnije zaista pocne da iritira....

Nisam pesimista uopste....samo zivim u CG....pa ti kazem kako stvari stoje.Potpuno objektivno.
Ali razumem tebe...U zivotu bismo hteli uvek ono nesto sto nemamo...
Ko ima kovrdzavu kosu , hteo bi ravnu....Ja imam more...htela bih LJUDE...;)

djuro, razumem te... naravno da iritira dosta toga ovde... samo, ne slazem se da primitivizam postoji samo u malim mestima... primitivizam je po meni odlika malih ljudi, a njih ima svuda... trudim se da me ne dotakne mnogo toga... videcemo koliko cu u tom nastojanju biti uspesna za par godina...;)

HELENA33:
djuro, razumem te... naravno da iritira dosta toga ovde... samo, ne slazem se da primitivizam postoji samo u malim mestima... primitivizam je po meni odlika malih ljudi, a njih ima svuda... trudim se da me ne dotakne mnogo toga... videcemo koliko cu u tom nastojanju biti uspesna za par godina...;)
Pa da si negde u Provansi...u nekom malom gradicu, slozila bih se sa tobom...Naravno !!
Ali daleko smo mi od " civilizacije" veruj mi...kada ovo kazem ne mislim samo na CG...
Sreca, pa se ljudi nekako uvek pronadju....ali veruj mi , nije ni malo lako.
Rekla sam vec....da cesto nisam vani, da ne putujem....mislim da bi zaista kvrcnula...To je jedino sto moze da mi napuni baterije pa da me "ne dotice", kao sto si ti malo cas pomenula...
Pozzz

DjuraMornar:
Digresija...
Da li si gledala reklamu " Da ne pita starost gdje mi je bila mladost"...ili onu " Stomatolog mi je rekao da su upaljene"...LOL....pa reci molim te...Mislim, nemam komentara...
:):):)
haha... nisam... pravo da ti kazem tv slabo palim... jedina crn. reklama koju sam snimila je ona ...majka usisala micka... opet je bio drogiran... hahahahhaaa a najace u njoj je ono a bachi drogu djavoli je popili hahahahaa...
ma djuro, meni je smesno dosta toga ovde, ali, ovo je zemlja koju volim najvishe na svetu i ovi ljudi, kakvi god da su, oni su moji ljudi...

Kao mesec u vodi
tako ja u tvojim ocima
cim novo jutro se rodi
ko da me nije bilo nikada

I ne znam kuda to vodi
gde se ja tu uklapam
u pazli tvoga zivota
ja sam uvek bio suvisan

Dok svako bira svoju stranu postelje
sve dubliji je jaz
jos dvoje bi u sredini
moglo da se budi pored nas

Dok svako sebi kafu sprema
dusama djavo se raduje
gde ponos dodje po svoje
tu ljubav kofere vec pakuje

Kao pero na vetru
ko ja u tvojim snovima
ljubav i bol u duetu
gutljaj vina, gutljaj otrova

I ne znam kada ni zasto
smo u naviku zalutali
zato i najvise bole

reci koje smo precutali

monday-1.jpg

Volio sam Vas

Volio sam Vas; i ljubav jos, mozda,
Nije ugasla sva u srcu mom;
No nek Vas ona sad ne brine vise,
Ja necu da Vas rastuzujem njom.

Volio sam Vas nijemo i bez nade,
S ljubomorom i strepnjom srca svog;
Volio sam Vas iskreno i njezno,
Volio Vas tako drugi, dao Bog.

Puskin

matora63:
pa zar mi iz '63. godista nismo mlade, lepe i poslovne zene u naaaajboljim godinama???? :-P
nemoj da stavim pravu fotku, pa da stvarno odlepis :razz:
Pa to ti i pricam, a korisnicko ime je "matora". Nekako mi to ne stima. Predlazem da korisnicko ime promenis u "Vau", sto mi je prvo palo na pamet kada sam video avatar..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back