Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HELENA33:
ko bre vrda... mislish da je napad najbolja odbrana, a? e pa kod mene to ne prolazi stnco... :lol: nego, vec sam se bila zabrinula za tebe? was ist los? :D
Obavezno posle nekih nemackih izraza daj i prevod inace cu da ti uzvratim "i ja tebi" :D.
No, evo moje tajne. Bio sam desetak dana na zimsko-sportskim aktivnostima. Vratio sam se ziv i zdrav i ovaj put nije bilo nikakvih Jela da ih grlim, jer je nadmorska visina sa borovima pa sam silom prilika morao da ti budem "veran". :D

HELENA33:
hehe stnco... samo cu ti reci da imam lep posao i da mi veoma "lezi"...
Nista dalje necu da pitam. Vazno je da uzivas radeci i da demantujes onu narodnu: "Ko voleo da radi, radilo mu se o glavi!" Za razliku od tebe ja imam posao koji me, kako jedna forumasica negde rece, smara ko rezervni tocak. :D

Budva je najružniji grad u CG. Najezdom došljaka i njihovog "apartmanskog" turizma početkom '90-ih napravljene su nenadoknadive štete ovom gradu. Svaki došljak je poželio da za mjesec dana izdavanja turistima zgrne bogatstvo. Kao posljedica toga, danas se cijela Budva uz pomoć jedne zidarske daske može sa balkona na balkon preći. "Održivi razvoj" je nepoznanica za ovaj grad... No, ko to da objasni pridošlicama i izbjeglicama...

Altar:
Budva je najružniji grad u CG. Najezdom došljaka i njihovog "apartmanskog" turizma početkom '90-ih napravljene su nenadoknadive štete ovom gradu. Svaki došljak je poželio da za mjesec dana izdavanja turistima zgrne bogatstvo. Kao posljedica toga, danas se cijela Budva uz pomoć jedne zidarske daske može sa balkona na balkon preći. "Održivi razvoj" je nepoznanica za ovaj grad... No, ko to da objasni pridošlicama i izbjeglicama...
smanji dozivljaj, leba ti... cuj najruzniji... uffffffff... kad ovako ateriraju raznorazni padobranci sa epitetima tipa najruzniji dodje mi zlo... u kom ti to lepom gradu zivish da mi je znati... :evil:

Uh bre...pa do sad je vec trebalo da ti se smuci :)
Salim se...
Ok,mozda se ti i uklopis....ja sam vise za megalopolise...a ako ne vec megalopolis a onda barem neki grad sa sadrzajem...
Jako je lepa CG ali...
No ok...to je sto je....Srecom ja cesto putujem, da nije tako ,bilo bi kvrc.
;)

Ja sam ovde rodjena...ali slucajno:),jer mi oba roditelje nisu odavde...tu su bili samo u "prolazu"..Sta im bi da ostanu...ne znam...( Sala sala)...ali ok...sve u svemu tu sam bila neko vreme onda jako puno u BG...pa malo napolju...pa sada ponovo ovde...i vec je kucnuo cas da se ide dalje...Samo cekam povoljnu i pravu priliku..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back