stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
A ja, a ja, gde sam tu JA?HELENA33:sakal, tacno mi dodje da promenim naziv teme u "ja i sakal" hehe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja, a ja, gde sam tu JA?HELENA33:sakal, tacno mi dodje da promenim naziv teme u "ja i sakal" hehe...
pa i ja se pitam gde si ti svih ovih dana???stnco:A ja, a ja, gde sam tu JA?
Ne vrdaj, ne vrdaj, nego odgovori na sustinu pitanja.HELENA33:pa i ja se pitam gde si ti svih ovih dana???![]()
ko bre vrda... mislish da je napad najbolja odbrana, a? e pa kod mene to ne prolazi stnco...stnco:Ne vrdaj, ne vrdaj, nego odgovori na sustinu pitanja.
Obavezno posle nekih nemackih izraza daj i prevod inace cu da ti uzvratim "i ja tebi"HELENA33:ko bre vrda... mislish da je napad najbolja odbrana, a? e pa kod mene to ne prolazi stnco...nego, vec sam se bila zabrinula za tebe? was ist los?
![]()
Taj tvoj posao je veoma cudan. Prvo po vremenu tvog postovanja vidim da radis po smenama. Na poslu koristis racunar a evo radis i nedeljom. Je li to kapitalisticko izrabljivanje ili si ti neka vrednica pa ne gledas na dane.HELENA33:jao, ovako lep dan a ja na poslu... grrrrrrrrrrr...
Nista dalje necu da pitam. Vazno je da uzivas radeci i da demantujes onu narodnu: "Ko voleo da radi, radilo mu se o glavi!" Za razliku od tebe ja imam posao koji me, kako jedna forumasica negde rece, smara ko rezervni tocak.HELENA33:hehe stnco... samo cu ti reci da imam lep posao i da mi veoma "lezi"...
smanji dozivljaj, leba ti... cuj najruzniji... uffffffff... kad ovako ateriraju raznorazni padobranci sa epitetima tipa najruzniji dodje mi zlo... u kom ti to lepom gradu zivish da mi je znati...Altar:Budva je najružniji grad u CG. Najezdom došljaka i njihovog "apartmanskog" turizma početkom '90-ih napravljene su nenadoknadive štete ovom gradu. Svaki došljak je poželio da za mjesec dana izdavanja turistima zgrne bogatstvo. Kao posljedica toga, danas se cijela Budva uz pomoć jedne zidarske daske može sa balkona na balkon preći. "Održivi razvoj" je nepoznanica za ovaj grad... No, ko to da objasni pridošlicama i izbjeglicama...
zezas djuro? :shock:DjuraMornar:Helena...ja sam u CG...ali mislila sam da si ti negde..hm...malo dalje svakako...tako sam razumela...
Shvatices vremenomHELENA33:sto bre na zalost... mene raduje da si ovde... znachi picemo kafu..![]()