HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
e ne volim te vishe shakal... bash si surov ponekad...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radim sreco svaki dan... za sada... vidimo se speter... :-DŠakal:Hm...malo...nemoj preterati...čuš...đevojko,da nijesi ti pobrkala što...nije radni dan...![]()
privatnici uvek rade...Šakal:Hm...ccccc...zar u Budvi postoji firma koja radi danas?Ccccc...šta ti je Europa...
jao, pa gde si ti bre...stnco:![]()
E pa evo i mene. Jeste li me zeljni?
e ovako stnco... navedenim redosledom... umoran, drzak, ljut(zao),tuzan (mada se ne zavrsava na ring jer je ring prsten), odvratno, djavo, zivotinje, hrana, razlicite, slova, brojevi, bozic....stnco:HELEN33, ovo je sada ozbiljno. Mozes li da mi prevedes ove nemacke reci:mude, krank, frech, bose, trauring, ekelig, teufel, tiere, nahrung, verschiedene, buchstaben, zahlen, weihnachten?
Nemoj da se zacudis ako sam neku pogresno napisao, posebno ove duze. Tks.
ma jok sreco... ja sam radnik kod privatnika...Šakal:Hm...to mu i ti dođeš diša...ccccc....![]()
hahaha... to sam preskocila... bravo sakal...Šakal:Hm...krank...je...bolestan...ccccc...![]()
Izvini nesto nije u redu. Trinaest reci a dvanaest prevoda pa ne znam sta sa cim da spojim.HELENA33:e ovako stnco... navedenim redosledom... umoran, drzak, ljut(zao),tuzan (mada se ne zavrsava na ring jer je ring prsten), odvratno, djavo, zivotinje, hrana, razlicite, slova, brojevi, bozic....
samo sam krank - bolestan izostavila... :???:stnco:Izvini nesto nije u redu. Trinaest reci a dvanaest prevoda pa ne znam sta sa cim da spojim.
U redu. Hvala.HELENA33:samo sam krank - bolestan izostavila... :???: