labo
Aktivan član
- Poruka
- 1.481
jeste gledali onu reklamu ili sto li je to ne znam sa zabarima kad narucuju kafu koliko su komplikovani, pa kad treniraju fudbal kako na treningu rade simuliranje idt itd...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijatelju, izgleda da si naucio neke zvucnije reci, dobro ti ide samo nastavi tako, mozda ces i da naucis nesto - brate Srbine...labo:Mode aj nemoj vise da se raspravljas s iskanderom, nego brisi mu sve postove pa ako bude spamovao, vidi s adminima ili sama, ne znam kako to ide da ga trajno banujete i onemogucite pristup s njegove adrese i svima super
Maleni,sad si bash postao pravi provokator!Vidis da je decko dobar,i samo hoce lepo da se druzi i caska ,sto i prilici ovom podforumu...a ti malo stisaj strasti i nemoj u svakom da trazis "zrtvu" za vodjenje neke polemike....pridruzi se i opusti,ili -produzi dalje...POZDRAV ;-)iskander:Prijatelju, izgleda da si naucio neke zvucnije reci, dobro ti ide samo nastavi tako, mozda ces i da naucis nesto - brate Srbine...
Nije stvar u politickim temama, nikad ne znas u sta tema moze da preraste, posto stvarno nemas iskustva u ovim stvarima , pogledaj druge moderatore kako rade svoj posao. Ako zelis da na "Podgorici" imas sto vise korisnika i poruka moras i ti malo da taktiziras, a to bi znacilo da korisnici mogu da pricaju o cemu god zele. Vec na pocetku, kad postanes korisnik, lepo pise da nema vredjanja, sto znaci da ti tek tada mozes da reagujes, i takve korisnike i treba ukloniti, a kako se postavi tema to nije bitno. Ne sekiraj se ti zbog razlicitih politickih stavova, nece ove teme uticati ni na kakvu unutrasnju politiku ni Crne Gore ni Srbije. Moras imati vise korisnika... Zar stvarno mislis da je interesantno da, kad udjem na "Podgoricu" i vidim samo tebe i ovog "Labovica" (koji je pretpostavljam rodom iz Berana, posto znam dosta ljudi ko su i odakle su poreklom) da postujete i to cisto samo da bi ste odrzavali ovaj podforum. To je monotono, a na podforumu "Sarajevo" nije bilo nicega vise od tri meseca pa su ga i zatvorili. Zar stvarno to zelis? Posto sam ja rodom iz Podgorice, meni je srce puno samo kad vidim ime tog grada, a kamoli da pricam sa nekim o temama iz Podgorice. Zato , zelim da shvatis ovo dobronamerno i da probas da malo promenis "rezim", inace od ovog podforuma nema nista... 8-)newerna_beba:Kako OVAKO????
Ako su vama zadovoljestvo pravile politicke teme i ako su bile interesantne.,...![]()
Pa jesam, ocu- Brate Srbineiskander:Prijatelju, izgleda da si naucio neke zvucnije reci, dobro ti ide samo nastavi tako, mozda ces i da naucis nesto - brate Srbine...
Pa dobro, to svi znamo, sta si hteo da kazes, ne razumem...labo:http://en.wikipedia.org/wiki/Montenegro
obratite paznju na demographics... ako znate engleski...
newerna_beba:naravno da nisam.....
kraj rasprave,imas temu koja nije samo za srbe,politiku ne bistri i mene ne provociraj vise.... !!!
sledece:iskander:Pa dobro, to svi znamo, sta si hteo da kazes, ne razumem...
I ja sam se izjasnjavao kao Crnogorac, ali kada sam video sta pokusavaju siptari i da se oni tako izjasnjavaju, pa bre necu sa njima u isti kos... Ali stvarno tu nema ni malo politike, to je realnost. To su provokacije na nacionalnoj osnovi, a ne politika...labo:sledece:
znam da je mnogo ljudi u Srbiji kivno na Crnogorce i da ih ne podnosi, sto je narocito izrazajno bilo u Srbiji pred referendum u Cg, pod izgovorom da su Crnogorci okupirali Bg i Srbiju, a kao sto se vidi iz wikipedie samo 60000 od 270000 drzavljana Cg u Srbiji se izjasnjavaju ko Crnogorci. A bio sam licno u situaciji koja potvrdjuje ono iz vikipedije da se ljudi koji se u Cg izjasnjavaju ko Srbi kad odu u Srbiju predstavljaju kao Crnogorci. Ima naravno i suprotnih slucajeva...
Jedan mi drug iz Herceg Novog zakleti Srbin, pravi radikal nema vecega, kad smo bili u Bg crnogorcio se nonstop, cak kada su ga pitale neke cure je li Crnogorac on je rekao-da.
Tako da tu mozda losu sliku o Crnogorcima nisu kreirali samo Crnogorci, jel sad kapiras sta ocu da kazem
I necu vise da se bavim politikom!!!![]()
labo:sledece:
znam da je mnogo ljudi u Srbiji kivno na Crnogorce i da ih ne podnosi, sto je narocito izrazajno bilo u Srbiji pred referendum u Cg, pod izgovorom da su Crnogorci okupirali Bg i Srbiju, a kao sto se vidi iz wikipedie samo 60000 od 270000 drzavljana Cg u Srbiji se izjasnjavaju ko Crnogorci. A bio sam licno u situaciji koja potvrdjuje ono iz vikipedije da se ljudi koji se u Cg izjasnjavaju ko Srbi kad odu u Srbiju izjasnjavaju kao Crnogorci.
Jedan mi drug iz Herceg Novog zakleti Srbin, pravi radikal nema vecega, kad smo bili u Bg crnogorcio se nonstop, cak kada su ga pitale neke cure je li Crnogorac on je rekao-da.
Tako da tu mozda losu sliku o Crnogorcima nisu kreirali samo Crnogorci, jel sad kapiras sta ocu da kazem
I necu vise da se bavim politikom!!!![]()
prvo i osnovno krstarica je forum na srpskom jeziku. Glavni server jeste u Srbiji ali krstarica nije napravljena da bi se okupljali Srbi niti da bi se druzili tu(jedan mali dio je namjenjen za to), nego prije svega kao profitabilna kompanija kojoj je u interesu da joj web stranice posjeti sto veci broj ljudi koji bi vidjeli ovu gore reklamu sto vidis, jer je neko pametan iskoristio ljudsku potrebu za komunikacijom, pa je na prozoru za komunikaciju nakacio reklamu koju nekom trecem naplacuje. Sto vise ljudi posjeti to oni bolje naplate reklamu itd...Lucca:Kao takva nisi kopetentna da budes moderator, pristrasna si.Sa takvim vodjama koji hoce centralizovanu vlast CG ce uskoro biti zatvorena jer niko nije blesav da trpi frustracije.
Prvo i osnovno Krstarica je Srpski forum, svoj nacionalizam ispoljavj na CG forum.Nije lepo sto si obrisala naziv teme MADE IN SRBIJA.I ja sam poreklom CG ali nisam mentol.
labo:prvo i osnovno krstarica je forum na srpskom jeziku. Glavni server jeste u Srbiji ali krstarica nije napravljena da bi se okupljali Srbi niti da bi se druzili tu(jedan mali dio je namjenjen za to), nego prije svega kao profitabilna kompanija kojoj je u interesu da joj web stranice posjeti sto veci broj ljudi koji bi vidjeli ovu gore reklamu sto vidis, jer je neko pametan iskoristio ljudsku potrebu za komunikacijom, pa je na prozoru za komunikaciju nakacio reklamu koju nekom trecem naplacuje. Sto vise ljudi posjeti to oni bolje naplate reklamu itd...
Znaci nema niko manja prava da bude tu nego ti.
A 1 euro ili 85 dinara, oni ne prave razliku