Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
labo:
izvini ako sam te uvrijedio...Kako je bilo na ljetovanju, jesi li se savatala s kim? Ili barem jeli bio ko da ti se svidja?
Jesam,kako ne milovala se sa suncem celo leto....u pravu si za garderobu,veci deo leta sam provela u kupacem i nekakvim maramama i suknjicama,i zato volim leto....a ti ne boj se za moderatorku,kupis joj malo Noblica i miran si(pouzdano znam da ih obozava)..
Kako je sada na obali ,ima li kupaca,turista jos???

twigy:
@Moderatorka
Malo vise demokratije za nas goste molim....inace idosmo,pa neces imati za cime da brises,jer sada ovde malo ko pise....zato se spusti malo na zemlju citaj po malo nesto za skolu,a ovde povremeno navrati,samo onako ..... ;-)

Ne branim ja vama gostima da pricate,samo kao sto si i ti napisala bez politike i vrijedjanja.....
Svaki post takve sadrzine bice obrisan....
A kad se to na ovom forumu pisalo dosta,izuzev politickih tema...??? Nikad....
Ja sam na zemlji bas cvrsto,a za skolu imam kad citati,sad imah drugih planova.....

monkey-1.jpg

E,ovo bas nije vise potrebno na ovoj temi,ne lici ni moderatoru ni ucesnicima na forumu da se replicira na svaki post..pozdrav svima... :-D

advivo@ptt.yu:
Шта ово би, нема живе душе!?
Нема ни домаћице - а била је тако дивна, мила и секси!
Модераторко - кувај каву!
Tu je domacica...samo da izbrojim...koliko kafica...slatkih ,gorkih......sa mlekcem..?Ma vama je od ovakve domacice svaka dobra......
image.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back