Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
twigy:
Znaci bacila oko,a?Tvoj je garant!!!!!Ja nesto kao biram u ovoj guzvi,al Yebote ko ce znati koji li je ...onaj......ma znam coveka al ne znam tacno kako izgleda.....sad cu ja...samo malo....
02_07-1.jpg

...znas ovaj mi poznat...al nije...bebast mi je mnogo......ma naci cu ....

Ma neka je bebast uvek će dobro da izgleda kao i ti.... ;)

newerna_beba:
Ja samo da vam javim da imate moderatora....

:****

budite dobri....8-)
Jao bebo,jesi videla cuda????Da bar dobih prvo zuti karton,nego CRVENI odmah....nemam vise pristup Poznanstvima,pa nisam znala da sam tolika zverka....a hvala ti za ovo ,da si bar koji mesec ranije javila....jbt,i to je necija osveta bila.....slutim.... ;-) ;-) ;-)
@Newerna _bebo......pa zar ti???Ja sad tek videla da si moderator..uh moracu hitno neki slatkish da ti shaljnem ....ovo su bile krupne promene...a ja mislila da znas pa zezas sta je sa nama na Poznanstvima bilo....nemoj da si ista ko neki.....mora prvo opomena,znas...ili ne vazi,inace pishemo peticiju bwe...pozdrav i dobra nam bila....
chocolate-1.jpg

prof.Grof:
Нешто ти лоша маскара......, користиш јефтину козметику а Италија ти близу. Добро разумем , кад се нема , нема се...........
Naruci joj jednu,slobodno,ne pitaj sta kosta,trebace ti jednog dana ona sada je na" polozaju"! ;-)

twigy:
Naruci joj jednu,slobodno,ne pitaj sta kosta,trebace ti jednog dana ona sada je na" polozaju"! ;-)

Eво јој да има за дужи период ...., Гроф је Гроф. Молим те Твиги , срце , дај јој ово и реци јој да се мало преуреди . Немој да плаши људе.........

Какав би ја био Гроф када не би свим дамама имао поклон на дар. Донећу ти нешто када следећи пут будем дошао......

cometicpicture.jpg

newerna_beba:
Nisam upoznata sa slucajem na poznanstvima....

nego... vise te slatkise dugujes odavno.... :lol:
Bolje sto ne znas,odmah ces da se pokvarish kao on,budi nam fina i slatka,i upotrebi katanac bah kada je neophodno,mislim nabavi neki zuti karton...eto,i bicemo ti dobri gosti na forumu...ma dovucicu ja moju Opijum,pa bilo je tu i dobro musko drustvo...bice opet...eto tako....
Slatkise nisam zaboravila,saljnem ti na pp,mislim preporuceno,Noblice cini mi se,ali ti si mi nesto ipak zatajila,....panta rei...pozz iz KG:D

newerna_beba:
evo je.....samo sam joj naslov promijenila....
A ti si mi kao "apoliticna", nesto te kao to ne interesuje? I kakve veze ima politika sa ovom temom koju sam ja postavio, hocu da okupljam bracu Srbe i Srpkinje oko ove teme i veoma mi je bitna razmena misljenja, ko se ne oseca Srbinom ne mora ni da dolazi na tu temu. Na drugim forumima pljuju na Srbe i sve sto se tice Srba i niko im nista ne radi, a evo i ti si dokazala upravo da je izgleda to trend, pa pljuj i banuj moze ti se...

Iznenadjena!Postala lepljiva...pa hvala gospodjici moderatorki,da stranci dobiju lidersku poziciju(nece valjda pronaci neki katanac)......nosim omiljenu poslasticu za newernu _bebu.....hvala...
Noblice.jpg

Samo se josh pitam gde mi se "tope" poruke ja pisem,pisem...a teme se gase...i tako u mestu.... :shock:

iskander:
A ti si mi kao "apoliticna", nesto te kao to ne interesuje? I kakve veze ima politika sa ovom temom koju sam ja postavio, hocu da okupljam bracu Srbe i Srpkinje oko ove teme i veoma mi je bitna razmena misljenja, ko se ne oseca Srbinom ne mora ni da dolazi na tu temu. Na drugim forumima pljuju na Srbe i sve sto se tice Srba i niko im nista ne radi, a evo i ti si dokazala upravo da je izgleda to trend, pa pljuj i banuj moze ti se...
pa vi se srbi ne mozete nidje drugo okupit bez na ovom podforumu.....?:shock: :roll:

i naravno da sam 'apoliticna' zato sam i postala moderator ovdje....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back