....e pa onda eto mrezica ti je jedino resenje..
....dobar dan
....dobar dan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...sad ce Avetinaj
...u kom periodu vam to treba? ne znam bas ima li za tu cenu u tom delu grada....
Pa prosle godine smo za 35 uzeli,blizu hotela Blue Star,policijske stanice,malo ispod autobuske...Privatan je bio smestaj u stanu...
Pa ,negde sredina,kraj jula...![]()
...cekaj uzeli ste deo stana (sobu) ili ceo stan?
...malo ispod autobuske bas ne znam gde to moze biti, mozda malo povise autobuske mi zvuci realnije...
...koliki stan vam treba, jednosoban/dvosoban?
...ili moze da bude i manji apartman?
...Becici, Rafailovici ne dolaze u obzir?
...drugarice?![]()
Nama je profesor izdao svoj stan,samo za nas ,dvosoban,oko 30 kvadrata ( spavaca soba,dnevna soba sa kuhinjom,kupatilo i terasa),cini mi se da se ulica zove Barjaktarska,bas preko puta policijske stanice.
Moze i manji apartman ,i 2 manja ,ako ima nesto povoljno ( tu je nas 5-6 ). Nama treba apartman,tacnije bar da ima neku plotnicu,reso za kuvanje .
Moze ,bio sam ja u Rafailovicima,nije daleko,nego se mi vezujemo za Budvu zbog drugaricaHvala na pomoci
![]()
...axxaxa...ulica je Mainska
...to je to, ovde se to racuna kao jednosoban manji stan....30kv, spavaca soba posebno...
...mislim da ima tako nesto da se nadje, ajde raspitacu se pa javim...ima vremena do tad...
...Budva je savrseno mesto za provod mladih, necete pogresiti sigurna sam....
...nema na cemu....
Hvala jos jednomBili smo prosle godine,super smo se proveli,zelimo da pokrenemo tradiciju
![]()
Đe ćeš bolan tako jeftino
Dobar veče ...
имам ја стан за вас
100м до словенске плаже, у истој улици са рестораном кангаро, златибор, доњи ред до мора
вељи виногради
46м2
даклем?