Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I šta ćemo ako Jelenu trajno banuju, ako je posle svega oteraju? Koliko je samo drugara napustilo forum, ako i nje ne bude... Ko će se ovde naći u sitne sate, kad nastupi ona nepodnošljiva samoća, ko će je savladati razgovorom, smehom, muzikom?

Daco ne igraj na osecanja. Niko ne moze uticati ni na koga, a Jelena sama najbolje zna da li ce nastaviti ili ne. Sta god da odluci u skladu sa samom sobom, to je njen izbor, koji ne zavisi ni od tebe, ni od mene, a ni od ostalih.

PR Esh je najavio nesto.....a u vezi sa tim nije mi jasno sta ljudima sve to treba. Svi pominju moc na forumu, ali onda oni ne znaju sta je moc. To sto oni smatraju da je moc (kazne, banovi) je samo izluzija moci. Stvarna moc je mogucnost upravljanja ljudskim zivotima, sto se tice bitnih pitanja. Moze biti mala (vlasnik nekakve prodavnice) ili velika (Hitler npr.).
Ne znam, mozda ovde neki imaju takvu moc, ali samo moc nad onima koji su pristali da udju u vrzino kolo.
Razumela bih da rade za novac, da je ovo posao, koji ne zele da izgube, jer je udoban, sedeci, rad od kuce, ali ovako ne razumem. Moc.... :lol:

Daco ne igraj na osecanja. Niko ne moze uticati ni na koga, a Jelena sama najbolje zna da li ce nastaviti ili ne. Sta god da odluci u skladu sa samom sobom, to je njen izbor, koji ne zavisi ni od tebe, ni od mene, a ni od ostalih.

PR Esh je najavio nesto.....a u vezi sa tim nije mi jasno sta ljudima sve to treba. Svi pominju moc na forumu, ali onda oni ne znaju sta je moc. To sto oni smatraju da je moc (kazne, banovi) je samo izluzija moci. Stvarna moc je mogucnost upravljanja ljudskim zivotima, sto se tice bitnih pitanja. Moze biti mala (vlasnik nekakve prodavnice) ili velika (Hitler npr.).
Ne znam, mozda ovde neki imaju takvu moc, ali samo moc nad onima koji su pristali da udju u vrzino kolo.
Razumela bih da rade za novac, da je ovo posao, koji ne zele da izgube, jer je udoban, sedeci, rad od kuce, ali ovako ne razumem. Moc.... :lol:

... ono zrnce koje ti kompenzuje zivotni debakl... :mrgreen:

Sve je popljuvano: Pravilnik, funkcija moderatora, smisao foruma (svi imamo samo rec), arsini (ravnopravnosti, kojima se busaju), ljudski kvaliteti kojima su se dicili citirajuci svetle misli...
Stvarno, sad ban vise nije bitan. Bitno je da su maske spale.
I... sad kad vidim sta je ispod njih... dobio sam punu satisfakciju za svu onu pricu.
Apsolutno sam bio u pravu, SMO bili u pravu, o pravom karakteru koji se krije iza toga.

A ti, Borka... pošto verovatno čitaš... budi poštena, pa reci pravi razlog ovolike mržnje prema meni. Ako si zadržala još mrvicu dostojanstva... reci da to nikakve veze sa forumom nema, bar ne direktne. :lol:
Neće ti reći nikada. Ko zna da li će i samoj sebi priznati.

Ja sam ti davno rekla zašto te žene ne podnose. Ne sve, ali one što bi alfe da budu po svaku cenu, da.
I rekla sam ti da će te mrzeti još više onda kada te budu videle van foruma, jer će im biti jasno da ti ni do kolena nisu.

Bar stavi neki ružan avarar, kad već ne umeš da se praviš glupa...:zcepanje:

Poslednja izmena od moderatora:

Ja sam ti davno rekla zašto te žene ne podnose. Ne sve, ali one što bi alfe da budu po svaku cenu, da.
I rekla sam ti da će te mrzeti još više onda kada te budu videle van foruma, jer će im biti jasno da ti ni do kolena nisu.

Bar sravi neki ružan avarar, kad već ne umeš da se praviš glupa...:zcepanje:

Ne verujem da je iz tako niskih pobuda... mada, moguće, sujeta je čudo... :lol:
Možda ima još nešto... otela sam joj najdražeg prijatelja... i verovatno joj razbila sve iluzije o njihovom "odnosu"... nenamerno.

Bar stavi neki ružan avarar, kad već ne umeš da se praviš glupa...:zcepanje:

Pa sta bi onda ovim alfa muzjacima?... :hahaha:
Nakaradno receno, posto moze biti samo jedan, ali... :mrgreen:
Da se ni ja ne pojavljujem? :lol:

Ne verujem da je iz tako niskih pobuda... mada, moguće, sujeta je čudo... :lol:
Možda ima još nešto... otela sam joj najdražeg prijatelja... i verovatno joj razbila sve iluzije o njihovom "odnosu"... nenamerno.
pa ova druga rečenica se uklapa u ono što samti rekla.

Nažalost jeste tako. Uvek je jednostavnije nego što možeš da pretpostaviš.

Iskreno, bilo bi mi na neki način žao da odem, zbog nekih ljudi... a opet, sa druge strane... ne snalazim se u ovom svetu zavera i intriga... još manje mi se sviđa u šta se pretvaram.
Snalaziš se sve bolje i bolje. Što i jeste problem mnogih.
Ne znam u šta ti se čini da se pretvaraš, ali prateći te od prvog posta
do sada, ja vidim samo pozitivne promene.

Možda te malo buni to što se te promene dešavaju tako naglo.
Ja to smatram talentom. Nekima su vekovi potrebni za takve promene.
Zato zahvali samoj sebi i nastavi dalje.

Snalaziš se sve bolje i bolje. Što i jeste problem mnogih.
Ne znam u šta ti se čini da se pretvaraš, ali prateći te od prvog posta
do sada, ja vidim samo pozitivne promene.

Možda te malo buni to što se te promene dešavaju tako naglo.
Ja to smatram talentom. Nekima su vekovi potrebni za takve promene.
Zato zahvali samoj sebi i nastavi dalje.

ja se pretvaram u cipkicu :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back