Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto bi ispravljala neni to ne smeta..

Zavrsi li smo \\bye

Ja tebe nisam ni vredjala nikada niti sam pokusvala samo sam rekla sta mislim o tebi.. i to i dalje stoji...

Ti si ionako nebitan...

Super. Ajd sad budi od reci i zaobidji me. Osecam se kao da sa detetom polemisem, a sad ipak pisemo ozbiljne postove.

Nisi vredjasla, ti si idealna, dobices vecnost, napisacu ti preporuku ako treba. Onako, jednu nebitnu.

Ajd kosica cicak i ostalo...

Pa sta ces onda ovde, ako mi tebe pratimo? Sto si dosla za mnom, a ja sam opsednut tobom? :dontunderstand:
Tvoje poimanje realnosti u vezi zatvaranja tema je u skladu sa tvojim verovanjima, pa ga necu ni komentarisati... nekad mi te zao bude... ali samo na milisekundu...
Ako tako mislis o meni, zasto mi se obracas?

Idi, veruj u vecnost. Tamo nece biti mene da ti pridajem vaznost ovim odgovorima.

Ti se stalno kacis na mene kao i sada :roll:

tako da prestani sa time, lako je i ne odgovaraj na ovo ende... ne obracaj mi se ... ja cu i dalje pisati gde mi se pise, to nema veze sa tobom... :roll: ako si njima guru , nisi drugima, pomirise sa tom istinom ....

meni tebe nije zao...

Kad bi neko postavio karikaturu koja asocira na tebe i osporavao te na profesionalnom planu to ne bi bila uvreda? Zašto da budeš u istoj ravni sa onima koji ništa drugo ne znaju osim onog "nabijanja na K"? Te bravure ostavi njima, pametni ljudi takve preziru...

e dačak.. ja znam da si ti težak čovek i kad zabrazdiš, nema tu ubeđivanja...

samo ću ti reći ovo.. pravili su karikature i od lika slobe miloševića, pa nisu zbog toga poginuli...
a ovde se zbog karikature gine..

pa ti sad nastavi de si stao, ne bih da smetam.. izvini i za ovo...

Nismo imali nesuglasice, sve je bilo jasno, doticni me je vredjao na rel osnovi a jeca je bezobrazna pa vredja po redovnoj osnovi...

Vređaju te i mnogi drugi na religioznoj osnovi, mnogo perfidnije, koliko sam primetio i pojedini uvaženi korisnici, uostalom ako moraš uzvrati im i gotovo, ali trebala bi da budeš svesna postojanja dvostrukih aršina i da to ne zloupotrebljavaš protiv određenih ljudi. Čovek tvojih kvaliteta bi morao to da razume...

Kad bi neko postavio karikaturu koja asocira na tebe i osporavao te na profesionalnom planu to ne bi bila uvreda? Zašto da budeš u istoj ravni sa onima koji ništa drugo ne znaju osim onog "nabijanja na K"? Te bravure ostavi njima, pametni ljudi takve preziru...

Ne. Razmislio bih zasto to radi. Zamislio bih se.
Da cutim, prezirem... sve dok vise pametnih i ne bude?

Lepo rekose, "onda vise nikoga nije bilo da digne glas"...

Vređaju te i mnogi drugi na religioznoj osnovi, mnogo perfidnije, koliko sam primetio i pojedini uvaženi korisnici, uostalom ako moraš uzvrati im i gotovo, ali trebala bi da budeš svesna postojanja dvostrukih aršina i da to ne zloupotrebljavaš protiv određenih ljudi. Čovek tvojih kvaliteta bi morao to da razume...

Razumem ja sve, a reagujem kako ja zelim... a sta ja to zloupotrebljavam??

e dačak.. ja znam da si ti težak čovek i kad zabrazdiš, nema tu ubeđivanja...

samo ću ti reći ovo.. pravili su karikature i od lika slobe miloševića, pa nisu zbog toga poginuli...
a ovde se zbog karikature gine..

pa ti sad nastavi de si stao, ne bih da smetam.. izvini i za ovo...

:) Sloba nije bio prijatelj, a Borka jeste...
Nemoj mi se izvinjavati.
Gde sam stao? Ne smem da kažem šta mislim o takvom ponašanju?
Koliko su se po forumu provlačile gadosti na tvoj račun, iz iste kuhinje kao i one na moj račun; seti se? Ja sam bar uzvratio tom nesretniku, smestio ga tamo gde mu je mesto, i šta imam od toga, učestvovao u perverznoj zabavi onih koji su tu da takve gadosti spreče. Nije to način...

aaaaaaaaaaaa-1.gif

:) Sloba nije bio prijatelj, a Borka jeste...
Nemoj mi se izvinjavati.
Gde sam stao? Ne smem da kažem šta mislim o takvom ponašanju?
Koliko su se po forumu provlačile gadosti na tvoj račun, iz iste kuhinje kao i one na moj račun; seti se? Ja sam bar uzvratio tom nesretniku, smestio ga tamo gde mu je mesto, i šta imam od toga, učestvovao u perverznoj zabavi onih koji su tu da takve gadosti spreče. Nije to način...

A ona ti je prijatelj? Zvini nisam primetila...:zcepanje:

I mnogo mi je žao što gi je gadna i što ti ona slika na nju liči. :rotf:

Niti sam sliku nacrtala, niti postavila na forum. Zgranula me je činjenica da je neko zbog toga banovan.
Jasno li ti je? jok.. e pa baš me i briga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back