- Poruka
- 98
Mož da ga duvaš za izvinjenje...
sa zadovoljstvom... nikad nije bio problem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mož da ga duvaš za izvinjenje...

Aj nađi ciitate, ili krestani da qenjaš.
Pa nisam ni tebi rekla da brišeš... to je samo reakcija na ono tvoje: g.moderatori, obrišite nam guze, ukakili smo se...
Kao kad? Nađi citat.
Ybeš mi sve, ti si bolestan...
pocela si da brljavish od nervoze ybt ....popi kavicu smiri se bre necu vam nista 

krestani ?pocela si da brljavish od nervoze ybt ....popi kavicu smiri se bre necu vam nista
aha.. bolestan sam...fala q i tos pogodila al ne u glavu ko vi![]()

A ja sam mislila da me više ne možeš razočarati... kad ono opet: neću vam ništa...![]()

A ja sam mislila da me više ne možeš razočarati... kad ono opet: neću vam ništa...![]()

..........osh redom siso a? osh da te oma poshaljemi u pichqu lepu materinu .......
..........pito si koji muskarac moze da kaze zeni da je qurva jel tako bese? moze koji god osh........ budi moodo ko shto nikad ne umesh pa drqaj sa sadrzhajem ...... ajmo dalje...ninani.. smradu bolesni sama cinjenica da se ovde pravdas toliko pa si se pravdao ko sisa njoj te veceri 'de te odjebala ko zadnjeg qloshara .........
... da nis peshqo seronjo? ....... i jel bre, opet si ko sisa pobego ono vece kao uvek pre toga...kad popijesh patos u diskusiji ko seqa persa se poqupish i onda qad nisam tu naebesh mi se svega "jakim" postom da sam deda, senilan, da mi se ne dizhe i da sam se raspao i kog pisshesh dan i po... znachi ........tis debil...
ovo tvrdim odgovorno pred celim auditorijumom... ko god ti bio, mushko, zensko, klon ili samo autentichan bolesnik kakvih fala bogu ovde ima kolko osh.... ja mozda i reagujem u trenu na provokaciju ne razmisljajuci mnogo o posledicama kad me neka debilchina kao ti provocira i proziva, otprilike kao ona pederchina goxy shto je chaq pocheo da mi salje ljubavne pp-ove sa winqovima i koga ovde shtite ovde ko belog medveda iako ima 10 paralelnih naloga .....
i da ti ponovim... uzdrzavam se 'ebiga... al' samo nastavi videcesh shta je jezichina... a i ona "qaraqterna" kokoshka ce da vidi shto reche ono veche javno.... jadna ona sa taqim pratiocem ko shtos ti...![]()
znachi patuljko siqter...ko god mi se ovde popne na ****** ima da dobije virtuelno po onoj stvari moronu sa "qrvavim ruqama"... i to kazhe ona lepa dama.... pogolem ali shta vredi kad je glup![]()
tolko ko shta sa kim, o chemu i kad pricha..... nastavice se.... i jedva chekam da se nastavi, a i publiqa narafski....a iskreno u sebi molim boga da prestane jer znam sta ce biti....

... i da si obrisao patos sa mnom... 
), delom iz sazaljenja...
Suva elokvencija. Elita.
, ali... nije vise ni smesno.

stalno mi pricha da sam dno, da sam gadan, da me ne bi taqo ni do gomna, a ide za mnom ko kerusha i ponavlja u besvest.....

... ako lanes pa se cudis kad se neko sa barem trunkom morala i karaktera zgrozi nad tvojom paranojom i nedostatkom elementarnog odgoja i barem nagovestaja obraza, onda imas ozbiljan problem sa percepcijom.