- Poruka
- 209
fala bogu jos jedan ispisniq ko ja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidi vidi kako je neko mudar...cccc..to mora da je neko budisticko ucenje..pogadjati kako ljudi reaguju na nesto sto smatraju da je zalosno i smesno istovremeno.
Elem..ne znam ja ko je penio od muke i nocas sam ovde vodio polemiku posle mog odlaska..
Gospodin-"ja dajem rec"
Bar smo zakljucili da njegova rec ne vredi nista!

Ma jelte?
Jos uvek menjas administraciju?
Mani se corava posla stari.
Najnovija istrazivanja pokazuju da je krstarica najposeceniji domaci sajt,a i sam forum se visoko kotira.
Eto ti odgovor na tvoje argumente da administracija ne valja
A da ti nadjes nesto sto ces raditi...korisno?Ovo tvoje blejanje je stvarno smesno![]()

Budističko učenje je ''posmatraj stvari onakvima kakve one zaista jesu''.
A istina ume da boliiii....
i sad ću da posmatram tebe i ''starog'' kako ''ćaskate''...![]()

Matori ,mislila sam da to umes boljea sto tebe bole vuna medju nogama tolko shta ja ovde radim ako te nije strina ili neko iz njene okoline poslao a?
jel se ja bedachim a trebi shmrc zhao starog deqe kog si vuqla i povuqla ko shto si juche deqlarativno priznala
udata zhena sa decama a priznaje da na forumu fatjqa piletinu a josh i pravoslavqa...![]()

Matori ,mislila sam da to umes bolje
Ne umes vise da odgovoris kako treba ...omeksao si bas kao ta vuna koju pominjes.
Ne znam ko je strina ,niti me zanima.
Jedno u vezi mene treba da shvatis...(zalosno sto vec nisi shvatio,stvarno me brine tvoje stanje ).Ja sam UVEK solista
I dok ti muko ne skontas ,pitaj konjicu kako se menja ono sto ne valja ..gledala je kako ja to radim,ali na zalost nista nije naucila
Otresla sam te kao slinu..nisi dostojan ni cipele da mi cistis ,a kamoli da "caskas" sa mnom
I da..s kim se ja vacarim i kakav je moj status nije tvoja briga.Tebe nemam za sta da povucem ,jer ti to ionako sluzi samo za ukras![]()

e iskrenost poshtujem pa i ako je iz taqo nezhnih pravoslavnih usta 

:smajlikojipovracakrstecise:

jes taqo rekla i tvom pratiocu kad je reqo iz cista mira ninani da je pijandura....koji ste vi olosh ybt....
sta lupam... osh da kazes da lazem?
pitaj ga pa nek ti kaze pa se sisa kao izvinjavao slucajno mu izletelo... tis a i on dementni vidim ja...![]()
u kafanama, a to je da su "otisle pijandure, ajd' da pocistimo"... (sorry na parafraziranju, mrzi me trazim tacan citat, ali tu je sustina)... naravno, uz neizbezni smajli.izgleda da odlazi ko najvisi sto odlazi qaraqter... vec peti put ...![]()
a shto? jel ovo tvoj podforum?
a vidim ovaj odlazi opet i mashe koji put....qaraqater ybt
... jasta... najvisi odlazi po peti put... nadji jedan, KARAKTERU... 
sevaj... ko i taj patuljasti... kad ljudski nastupite takav cete tretman dobiti... do tad ste crvi na ledjima ovog sv. simeona kome samo mozete da se klanjate i da molite boga da vas ne zveqne zhivanom posred chela...![]()

pa bas zbog toga i treba da se postidis onoga sta pravis od sebe ovde misleci da je pametno to sto savetujete jedno drugo...
ok.. ja da brisem necu...
a ni ovo nis razumela ko po obicaju... zabole me. drndajte ako ocete na zadatu temu kolko ocete dok me ne spomenete. a onda znas vec....potop.... do sad sam se kontrolisao....
pa pa
... 

)
Izvinjavam se na digresiji,ali daje se naslutiti da je ing.Marlon zaista nenadyebiv.!!!!