Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a055.gif

Ovaj ti bolje leži... z:mrgreen:

( "neću više, biću dobra"... ovo je trauma koju vučem od tebe :aha: )

Kakve bre traume, ti si to mene pobrkala s nekim... :per:

Nego kude svi utekose...

Nisam, nisam... traume se vuku od nekolegijalnih i loših međuljudskih odnosa, kazni me ti na pravdi boga onomad... z:mrgreen: Ne mislim na ono zasluženo... :zper:
Osim toga, nemoguće je pobrkati tako nešto... :zcepanje:

Nemam pojma... što, ne prijam ti? :lol:
U ovu kafanu je slab promet mase... tamo je bilo udarno mesto... eh, dušmani... :zimag:

Nisam, nisam... traume se vuku od nekolegijalnih i loših međuljudskih odnosa, kazni me ti na pravdi boga onomad... z:mrgreen: Ne mislim na ono zasluženo... :zper:
Osim toga, nemoguće je pobrkati tako nešto... :zcepanje:

Nemam pojma... što, ne prijam ti? :lol:
U ovu kafanu je slab promet mase... tamo je bilo udarno mesto... eh, dušmani... :zimag:

Ma jok, samo se pitam gdi su ljudi, nesto mi se cini da je uopste opao promet na svim pdfovima...

I ti nesto kazes analitiku, a sad prva pocinjes... evo ti... :grudvanje::grudvanje::grudvanje:

...da se javnem...dobro jutro...
...mi sad krenuli u Bar, hladno je ovdje, kako li je tek tamo..da mi se ne smrzne nešto u autu?, valjda neće...
...izgleda da će mi trebati tvoji magični prsti komšija...za neke druge stvari na ovaj komp...a ovo sam sve našla što si mi napisao, još prije...i riješih brkanje ovih slova...ali ima toliko toga što bih htjela da savladam...džaba što mi ovako objađnjavaš, bez praktične nastave ništa...

...da se javnem...dobro jutro...
...mi sad krenuli u Bar, hladno je ovdje, kako li je tek tamo..da mi se ne smrzne nešto u autu?, valjda neće...
...izgleda da će mi trebati tvoji magični prsti komšija...za neke druge stvari na ovaj komp...a ovo sam sve našla što si mi napisao, još prije...i riješih brkanje ovih slova...ali ima toliko toga što bih htjela da savladam...džaba što mi ovako objađnjavaš, bez praktične nastave ništa...

Imam i ja toliko toga što bih hteo da savladam, pa ne mogu sve ybg :P z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back