Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

:aha:

A dao si mi rec
Da bices tu
Da nosices me kao pticu ranjenu
Da bices moj mac na ramenu
A onda krenulo je sve po zlu
Jer kada ljubav imas malo je
A kad je gubis tada znas da gubis sve
Zapalila sam ti ceo svet
Zbog tebe napravicu incident
Nek ide do djavola sve

udesimm-1.gif

Poslednja izmena:
pa jes, neki korisnici jesu havarisani... javiće se već... :mrgreen: :lol:
inače, ponekad mi se čini da se ovaj geto transformirao u nešto na dobrovoljnoj bazi... jedino mesto gde nemaš osećaj da si dostupan retardima, ebem ti te varljive osećaje... :lol:
i sve se nešto u poslednje vreme mislim da mašim poentu... :roll:

:lol:

i da vam se pohvalim, naučila sam da se kontrolišem ovde, postavim sebi granicu... npr. u poslednje vreme uvek imam 2 aktivna kaznena, i tako se stiskam dok jedan ne ostane.
onda opet zaradim taj drugi, ali ne idem do trećeg... samo da se neko ne zabroji, uzyebaće mi koncepciju... :roll:

Y:
pa jes, neki korisnici jesu havarisani... javiće se već... :mrgreen: :lol:
inače, ponekad mi se čini da se ovaj geto transformirao u nešto na dobrovoljnoj bazi... jedino mesto gde nemaš osećaj da si dostupan retardima, ebem ti te varljive osećaje... :lol:
i sve se nešto u poslednje vreme mislim da mašim poentu... :roll:

:lol:

jasta, molimo sve havarisane da se jave, u toku je projekat remont. :mrgreen: :cool:

Poslednja izmena:
Y:
i da vam se pohvalim, naučila sam da se kontrolišem ovde, postavim sebi granicu... npr. u poslednje vreme uvek imam 2 aktivna kaznena, i tako se stiskam dok jedan ne ostane.
onda opet zaradim taj drugi, ali ne idem do trećeg... samo da se neko ne zabroji, uzyebaće mi koncepciju... :roll:

kad malo razmislim, fale ti crveni kartoni.....jel da? :lol: bez njih je tako dosadno....jel da?:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back