Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene još uvek nisu naučili da psujem..:confused: nisam talentovana.. :aha:

A, ne, na psovke se zgrazavaju... al' kad im na finjaka spustis, tako lepo da ne mogu ni razlog za ban da ti nadju, onda znas da si u esenciju pogodio... :mrgreen:

Inace, oba puta kad me banovala g-dja Catwoman bila je pomenuta rec "knjizevnica" u postu... :think:
Slaba tacka... :per:... ko zna ko pise te knjige... mozda besmrtna?

Interesantno, tamo su bila najmanje dva moderatora (oficijelno :mrgreen:) i jedan supermoderator (videh mu dredove iza sanka :mrgreen:), a koto i dalje plava... :super:... i postovi iscezavaju... :super:

Zivo me interesuje objasnjenje... standardno saopstenje za javnost.

A, ne, na psovke se zgrazavaju... al' kad im na finjaka spustis, tako lepo da ne mogu ni razlog za ban da ti nadju, onda znas da si u esenciju pogodio... :mrgreen:

Inace, oba puta kad me banovala g-dja Catwoman bila je pomenuta rec "knjizevnica" u postu... :think:
Slaba tacka... :per:... ko zna ko pise te knjige... mozda besmrtna?
sinoć umalo nisam umrla od smeha...:zcepanje: prevazišao si samoga sebe...:lol:

čudi me da se niko nije potrudio da smisli neki razlog...

Interesantno, tamo su bila najmanje dva moderatora (oficijelno :mrgreen:) i jedan supermoderator (videh mu dredove iza sanka :mrgreen:), a koto i dalje plava... :super:... i postovi iscezavaju... :super:

Zivo me interesuje objasnjenje... standardno saopstenje za javnost.

Ybg, pripadaju istom timu... a mi smo navikli da budemo kolateralna šteta u svakoj priči... Samo mi je drago što su maske pale... vredi svega ovoga... :zcepanje:

sinoć umalo nisam umrla od smeha...:zcepanje: prevazišao si samoga sebe...:lol:

čudi me da se niko nije potrudio da smisli neki razlog...

Samo mi zao sto se ranije nisam setio... dve godine zivota su joj otisle... :mrgreen:
Kaze, nece mi vise odgovarati... jok. :per:

Satira najvise boli, kojice.
Na psovke se mogu zgroziti, na ovo samo mogu biti bez komentara, pod okriljem mraka.
Rekoh vec, jos u starom Rimu su imali lutkarske predstave koje su kritikovale vlast. I niko glavu nije izgubio.
Al' je zato Branislav Nusic napisao "Dva Raba", i zaglavio dve godine.

Srbi i demokratija.I nakaradna vlast.

"Daj coveku vlast da vidis kakav je", rekose pametniji... :rtfm:

Ybg, pripadaju istom timu... a mi smo navikli da budemo kolateralna šteta u svakoj priči... Samo mi je drago što su maske pale... vredi svega ovoga... :zcepanje:

Kako da ne vredi... :hahaha1:... eto, to vam je, drugovi i drugarice, slika i prilika uzora forumskih... :mrgreen:

Jos mi je draze sto me ama bas nijednim slovcem ne mogu potkaciti za superalterego... pokusavala koto da me surva u svoj mulj primitivizma, al' ne ume dalje od "pacenika"... :mrgreen:

Samo mi zao sto se ranije nisam setio... dve godine zivota su joj otisle... :mrgreen:
Kaze, nece mi vise odgovarati... jok. :per:

Satira najvise boli, kojice.
Na psovke se mogu zgroziti, na ovo samo mogu biti bez komentara, pod okriljem mraka.
Rekoh vec, jos u starom Rimu su imali lutkarske predstave koje su kritikovale vlast. I niko glavu nije izgubio.
Al' je zato Branislav Nusic napisao "Dva Raba", i zaglavio dve godine.

Srbi i demokratija.I nakaradna vlast.

"Daj coveku vlast da vidis kakav je", rekose pametniji... :rtfm:
i indeksovci preživeše Slobu Miloševića, al ti nastrada ovde....:rotf: :rotf: :rotf:

Ipak... ne možemo mi da lečimo frustracije... za to je najbolje obratiti se stručnim licima.. onako teške slučajeve još ne videh... :lol:
smorili me, iskreno... samo koto je uspela da razbije monotoniju... :lol:

Maske padose... i ljubav pobedjuje... :super:

showing-love-cat-woman.gif

Bas tako. Tuzno, pretuzno.
Pa nek' zvece ekseri! :super:

A obrazlozenje za prethodni ban mi bese, izmedju ostalog, spam... :super:
U KAFANI... :hahaha:... u pet obrisanih postova... :hahaha1:

Meni su uglavnom privatne, brisani postovi... ko će sve popamtiti na kojoj su me temi sustigli... uz neizbežno obrazloženje: ometenost moderatora, vređanje, provokacije... imam jednu gde piše: omalovažavanje moderatora... :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back