причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da se bar javi

...
Ccc.... i vi mi neke drugarice
5 .... ej bre 5 ... cura ... i nijedna od vas nije voljna da me upozna ... pa makar jednu ... da žrtvujete za mene![]()
to za
...jes samo ti mi falimo.......e vidiš kake smo...PET cura, a ti nijednu ne znaš....ccccc...a šta ćet ti i da ih znaš, vi''š kakve su ljenčuge...
...ma ni ja neću put Banja Luke, nego slučajno čuh da pada snijeg...mada, ti bi mogao da proputiš, tamo je 12 cura na jednog jadnika...grabež opšta...

...e vidiš kake smo...PET cura, a ti nijednu ne znaš....ccccc...a šta ćet ti i da ih znaš, vi''š kakve su ljenčuge...
...ma ni ja neću put Banja Luke, nego slučajno čuh da pada snijeg...mada, ti bi mogao da proputiš, tamo je 12 cura na jednog jadnika...grabež opšta...
sve ostalo je moje briga 
... a i pustio sam korenje tamo 
....jel ti to oćeš da te častimo kafom, pa ne znaš kako to da izvedeš...to za
cure.......jes samo ti mi falimo....
![]()
nego vaše ćere 

Danas sam ustao u 6 i radio do 19.30 ... i imao sam još nešto posla, da ispravim neke cene u kasi, ali me mrzelo više ... ceo dan bre
Tako da sam to ostavio jednom radniku i otišao da popijem sok od breskve u berkoviće![]()
to je bre začas posla....
Dobar jutar ...

Jes na ovu novu kasu ... 10.000 cena za 3 min ...
Al na ovu staru sharpovu ... moraš da otovriš ecr link pa sve jednu po jednu da tražiš filtriraš i menjaš
Ma nije ni to bio neki posao, možda nekih 5 minuta ... al dosadila mi stolica više bre
A ovo za zabranjenu zonu ..... pa šta mi hvali ?![]()

...koji je pomet napolje...
...a za zabranjenu zonu...sačekaj da ova moja dođe, pa ćemo da vidimo...
...a i malo si mene zapostavio![]()

...koji je pomet napolje...
...a za zabranjenu zonu...sačekaj da ova moja dođe, pa ćemo da vidimo...
...a i malo si mene zapostavio![]()

Ok....razumem ja to kad dosadi stolica....
...ništa daleko bilo...samo odavno ja njih ne upoznajem sa momcima...![]()

Ne znam, još nisam izlazio napolje
Ajde ... čekaćemo tu tvoju
Ne daju mi bre da ti dam
Dobro onda ... tražiću ih sam![]()