Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De ste, pilici... :lol:
Jel neko umro, ebo te... :think:
Sto sam dobila bona za onu odjavu, sve od modova i poltrona... moracu cesce da im pruzam slicna zadovoljstva,... druga mozda i numeju da osete :(... :mrgreen: :lol:
Dosla sam samo da vas izljubim... nemam bona za sve... kuckamo se, povremeno... posmatram vas stalno... :zper:

dje ste breeee...
.nema me neki dan...kad iznenadjenjeeeeeeee :super:

:zag: :zag:

...e, pa, dobro veče...ja imala goste :mrgreen: drugaricu i njenu majku...ne pamtim da mi je bio ko u kuću u ovo doba (osim domaćih,naravno)...jedva ih ispratih...ne bi one još (fino im:mrgreen:) da nije malena morala da spava...a već i za nju kasno...
...sutra je vikend...meni buđenje u 6.oo...a možda ovaj put preskoči...

...jeeeelllllll........:eek:
...nemam ti ja pojma...nisam nos promolila iz kuće od kad sam ušla...i prespavala,
najveći deo popodneva....:manikir:...prvo mi bilo krivo, sad me nešto baš briga,
moglo mi se....:lol:

...zna li se kakav će biti vikend:confused:

Zna naravno.

Radna subota, ne radna nedelja :lol:

I meni je vala najgore kad ustanem u 6 a ono mrak ... al dobro, ja svakako provedem pola sata pod tušem i dok izađem iz kupatila već je skoro svanulo :)

A tuširam se samo i isključivo vrelom vodom ( ne vrućom, nego baš baš vrelom :mrgreen: ) Da ne znam kad legnem i koliko da sam umoran, vrela voda me čupa iz svega :lol: Raskiselim se i onda sam ko nov :lol:

A sad odoh da spavam ... aj laku noć svima :)

Zna naravno.

Radna subota, ne radna nedelja :lol:

I meni je vala najgore kad ustanem u 6 a ono mrak ... al dobro, ja svakako provedem pola sata pod tušem i dok izađem iz kupatila već je skoro svanulo :)

A tuširam se samo i isključivo vrelom vodom ( ne vrućom, nego baš baš vrelom :mrgreen: ) Da ne znam kad legnem i koliko da sam umoran, vrela voda me čupa iz svega :lol: Raskiselim se i onda sam ko nov :lol:

A sad odoh da spavam ... aj laku noć svima :)

...ovo ti nikako nije zdravo, tek da znaš..:worth:
...ja bi se posle takovog raskiseljavanja samo mogla vratiti u krevet:think:
...i lako ti je da kasniš na posao...neće ti gazde ništa:lol:
...izeš vikend kad ga pola odradiš..al ajde što se mora nije teško.....;)

...ma on ne izlazi nigdje, samo se zavali u Berkoviće:mrgreen:
...i, stvarno komšija, nije ti zdravo to tuširanje vrelom vodom...pucaju kapilari...ako baš hoćeš da se razbudiš kombinuj sa hladnom vodom tu vrelu(baš ti i nemora biti toliko vrela)

E da je sreća da sam mogao da odem negde ... nisam mogao ni do druga da odem :lol:

Ne znam jel zdravo ili nije ... meni prija :)

Dobro jutro ... opet od 6 ... još jedan radni dan ...

A ne smem da kasnim ... u 5 do 7 moram da otvorim radnju ... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back