Ne vredi više... davno mi se smučilo, sada mi je prilika da odem.. i da se na vraćam. Nema više razloga.
Vidi šta vam rade... ne samo to, ima toliko lepših stvari od blejanja u komp.. svađa i isterivanja pravde... etiketiranja, ucena, pljuvanja sa klonovima... ovo je postalo bolesno.
Iskreno, plaši me činjenica da je mnogima ovaj forum sve što imaju u životu.... neću da pljujem, ostaće mi neki gorak ukus u ustima, a niko toga nije vredan... Samo imam potrebu da kažem koliko je jadno, odvratno i otužno svo ovo licemerje... I žalim takve slučajeve... neročito bivše prijatelje.
Eto, mogu sada da se opuste i grade virtuelnu karijeru, u paketu sa bolesnim ambicijama... ja više neću da smetam.. i da im oduzmem ono jedino što imaju.
A da se distanciram od svega ne mogu, znači moram da presečem načisto... stvarno ne vidim ništa više pozitivno, ništa zbog čega bi vredelo doći... gubljenje vremena.
Ali, dobro.. ima i ona jedna pozitivna stvar... koju neću da prljam ovim pro*****vanjem... možda ne bi ni otišla da nije "toga"...
Ima ovde kvaliteta... čujemo se, vidim se.... bilo kada... ali ovde više ne...
Neizmerna je sreca i zadovoljstvo onih koji jedva cekaju da ti vide ledja...
Iskreno se nadam da period tvoje velikodusnosti prema "obozavaocima" u kojem
se trenutno nalazis nece dugo potrajati...
Naravno da ima razloga da se vratis...