Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vredi više... davno mi se smučilo, sada mi je prilika da odem.. i da se na vraćam. Nema više razloga. :confused:
Vidi šta vam rade... ne samo to, ima toliko lepših stvari od blejanja u komp.. svađa i isterivanja pravde... etiketiranja, ucena, pljuvanja sa klonovima... ovo je postalo bolesno.
Iskreno, plaši me činjenica da je mnogima ovaj forum sve što imaju u životu.... neću da pljujem, ostaće mi neki gorak ukus u ustima, a niko toga nije vredan... Samo imam potrebu da kažem koliko je jadno, odvratno i otužno svo ovo licemerje... I žalim takve slučajeve... neročito bivše prijatelje. :lol:
Eto, mogu sada da se opuste i grade virtuelnu karijeru, u paketu sa bolesnim ambicijama... ja više neću da smetam.. i da im oduzmem ono jedino što imaju.
A da se distanciram od svega ne mogu, znači moram da presečem načisto... stvarno ne vidim ništa više pozitivno, ništa zbog čega bi vredelo doći... gubljenje vremena.
Ali, dobro.. ima i ona jedna pozitivna stvar... koju neću da prljam ovim pro*****vanjem... možda ne bi ni otišla da nije "toga"... :lol:
Ima ovde kvaliteta... čujemo se, vidim se.... bilo kada... ali ovde više ne...

Neizmerna je sreca i zadovoljstvo onih koji jedva cekaju da ti vide ledja...
Iskreno se nadam da period tvoje velikodusnosti prema "obozavaocima" u kojem
se trenutno nalazis nece dugo potrajati...:D

Naravno da ima razloga da se vratis...:cmok:

e pa to je to dita, ja bih sve i odmah, a zivot nije tako jednostavan i ne samo da ne upravljam svakom siutuacijom u kojoj se zadesim, vec postoje stvari na koje uopshte ne mogu ni da utichem, ma koliko da to zelim... e to je vrlo teshko svariti nekom poput mene...:confused:

...iz ličnog iskustva znam da je to najgore kad sve zavisi od drugih,a ti čekaš, da
se reši ili pokrene...ali moraš se naoružati strpljenjem ma koliko to bilo teško,
ako nemaš drugog rešenja:heart:

...iz ličnog iskustva znam da je to najgore kad sve zavisi od drugih,a ti čekaš, da
se reši ili pokrene...ali moraš se naoružati strpljenjem ma koliko to bilo teško,
ako nemaš drugog rešenja:heart:

e strpljenje mi nije jacha strana al sam zato uzasno dosadna, ne odustajem dok ne saznam shta, kako...;)
nego, dosta smo o meni...
kakav je zivot u budvi, gde izlazite ljudi, gde preko dana ispijate kafe?:)

Nisam izašao uveče u grad ima .... ako nema i više :lol:

Kafe se ispijaju:

Ako je sunčano ( do 4h ) - na Ričardovoj
Ako je vetrovito, i manji su talasi a ne pada kiša - terasa Tropica ( naravno, budemo samo mi za stolom :mrgreen: ) svež vazduh, jod i tako to :P
Ako baš pada kiša i mora da se ispija kafa - Berkovići.

Mada, sada postim sve do božića, tako da nešto i ne verujem da ću mnogo da lutam gradom jer - ja ne idem u lokal gde nema da se jede :mrgreen:

elem.... imam jedan predlog za taba... posto se cesto desava picvajz oko kaznjavanja sa kartonima dal' je ili nije trebalo, ako neko to zna znam ja najbolje, imam jedan konstruktivan predlog... naprimer ako neko dobije karton moze da se njegov/njen dug proda drugom da ga utera jelte... a u prevednom smislu :lol: ako se nadje napr. kavaljer koji ce da se poturi da preuzme karton na sebe a ostavi prekrsioca u zivotu bez tog kartona pravda je zadovoljena a on/ona sledeci put ako opet napravi neki ekces nece bas svaqo biti voljan da se poturi da bidne zrtveni jarac tako da ce morati da pazi sta prica inace mu/joj ode forumski ugled ko meni sho je otisao niz moravu... :lol:

eto sad posto je jeca dobila crveni red bi bio da najvislji kao njen najblizi forumski saradniq dzentlmenski preuzme obavezu na sebe a ona ce da nam se oma vrati ko da nis nije bilo... zato so je ovde svo volEmo.... :lol:

ako najvisi nece onda ybg... naci ce se mozda neki konj :lol:

...dobar dan...:D

danas nigde ne idem na kaficu..i baš mi krivo...:(

ali zato sam je popila jutros na terasi, divno sunčano jutro, i hvala
Bogu na ovako lepom vremenu...još uvek sunce obasjava terasu:super:

...svaka vam čast kad možete da postite...ja baš ne mogu, ali kako sam
na dijeti, to mu dođe slično....:think::think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back