Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vozom do sutomora (ili bara) je vremenski isto k'o busom, pa onda još mora da se spremi za dranje kod taxista...
mislim, ja nikad nisam uspela da uđem u bus sa moji koferom.....
mada, preferiram voz, jer sam sama u kabini (spavaća kola) i znam divnog baranina koji me uvek vozi.:lol:

sama u kabini to mu dodje sa cenom katre od prilike skoro ko avion plus još taxi
ne znam što bi se onda mlatila vozom celu noć.....ja više volim voz pa taman kad bi
putovao i 20 sati...samo kad mogu da prosetam, popijem kafu, zapalim cigaretu....a ne
da sedim ko mumija na jednom mestu toliki put...i još pola autobusa hrče.....:dash::dash::dash:

a ono gore znači tačno ono što sam rekla.,....i ja bi da sam u njegovim godinama
ludovala i dolazila u zoru......:super:

vozom putujem zbog mlađe ćerke, koja ne podnosi ni jedno prevozno sredstvo...čak i ovde, u beogradu, ide isključivo tramvajem...
a karta za avion je diskutabilna, od kad su digli cene aerodromskih taksi...
anyway, ne dolazim ovog leta niđe, bre....sedim ovde u bgd i uživam.

joj ona se onda baš muči s prevozom.....razumem je potpuno...ni ja ne putujem avionom nikad
jer je meni to čista otimačina para...nego lepo spavaća kola i milina...stignem naspavana, a i
onako noću ne vilenim...znači prespavana noć samo ne u kući nego u vozu....lakše prođe put,
i ne volim kad me neko krade,(mislim na avio-prevoznike)..što je mnogo, mnogo je.....a u pravu
si može se i u Beogradu uživati, ako umeš, ako ne onda nigde ni nemožeš...hahha...ala sam ovo
sročila.......;):):)

joj,i ja imam strah i neku nelagodu kada je autobus u pitanju ali sam resila da to prevazidjem i krenem busom jer se ipak brze stigne(avion mi je ipak preskup,10200 je karta povratna)...i ne prodje dan da se ne zapitam kako cu podneti put...

joj,i ja imam strah i neku nelagodu kada je autobus u pitanju ali sam resila da to prevazidjem i krenem busom jer se ipak brze stigne(avion mi je ipak preskup,10200 je karta povratna)...i ne prodje dan da se ne zapitam kako cu podneti put...

Isla sam nebrojeno puta busom od H.Novog do Bgd i obrnuto.Vise sam volela da putujem danju,brze mi prodje vreme...
Meni je to jako zanimljiv put...:super:

može se i u Beogradu uživati, ako umeš, ako ne onda nigde ni nemožeš...hahha...ala sam ovo
sročila.......;):):)[/QUOTE]

to si sročila da bih skočila...sa 11. sprata.
dakle, može se ići na more, ali ja (lično i personalno) nemam vremena. tako se desilo....a starija ide busom bez problema.....samo još avetinja da je sačeka:lol:

hehe...desi mi se to ponekad, pa kad pročitam šta sam i kako, napisala....prosto mi
tako bude zabavno...da mi se neda da prepravljam...,malo smeha na sopstveni račun
i nije tako loše....:lol::lol:

Dobrodosli u tamne i mracne africke vilajete... :cool:

Afrika je pored svojih prirodnih lepota, raznih divljih zivotinja i stare egipatske civilizacije poznata i po svojim mracnim tajnama... verskim obredima... i magijom...

... njene dzungle skrivaju od pogleda sve i svakoga...
... a i tebe... ako nam se pridruzis...
... obrati paznju s kim se skrivas u zemlji nekadasnjih kanibala... mozda naletis na jednog skrivenog... tu... odma' iza tvojih ledja... gleda bas tebe... i merka... i...:mrgreen:
... ili se neki vudu vrac... poigra... sa tvojim... strahom...

.. ovo je poziv za sve koji zele da se igraju... i istrazuju... i budu totalno drugaciji..:ok:

... jos jednom...:D

... dobrodosli... :klap::whistling:

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Napomena za moderatora... sve je ovo igra i zabava... pustite nas da uzivamo... i druzite se s nama...:super:

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

ne spominji mi spavanje... naspavacu se izgleda kad umrem...:(
sinoc doshla iz pg. radila nocnu jutros do 8 i malopre sam ustala, probudili me pozivi na fonu, a i moracu do autobuske da sachekam ovu prijateljicu...

ne spominji mi spavanje... naspavacu se izgleda kad umrem...:(
sinoc doshla iz pg. radila nocnu jutros do 8 i malopre sam ustala, probudili me pozivi na fonu, a i moracu do autobuske da sachekam ovu prijateljicu...

e daleko bilo....ne zezaj, proći će to začas, mlada si ti izdržaćeš....;););)gasi telefon
bar kad tako dugo ne spavaš...bolje 3 sata mirnog sna nego 10 uz cimanje....:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back