crnogorac011
Početnik
- Poruka
- 19
dobro vece zavicaju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e vala neka su ti rekli
I ja htedoh da ti kažem da odmah skreneš levo onu noć ... nego ajd reko .... možda ima neki drugi parking u blizini![]()

onda se svega naslušaš

Pa dobro ... levo sa druge strane![]()

hahaha... mila moja meni se to chesto desi... e, da ti ispricham neshto...
(poshto znash gde radim) jednom mesechno nosim papire u opshtinu za... i tog dana kad sam planirala da ih ponesem tamo, bila sam kod starijeg burazera i snajke na kafi... neshto me oni tu spopali oko "ponovne udaje" i ja se branila kako sam vec znala i umela i izmedju ostalog prokomentarishem, ma nisam ja iz tog filma, ja sam u jednom sasvim drugom svetu... zatim josh kazem e sad moram do opshtine da zavrshim ovo... oni me samo pogledashe i ja odem... dodjem tamo vidim zatvorena vrata a rano bilo, pre podneva...zamislim se sekund i pogledam u fonu koji je dan, kad ono nedelja...
nazovem snajku i kazem joj pa dobro bre shto mi niste rekli da je danas nedelja da ne mlatim dzabe do opshtine, tek ce ti ona meni, pa otkud znam u tom tvom svetu da nije neki drugi dan...
![]()

ne sumnjam u tebe helena,na vreme sam te obavestila..: )
nego,i ovaj avetinja je nesto obecao al ga nesto nema : )

dok nije pao mrak. Posle kuci samo tus i opet lutanje po gradu do 3
I opet jutros u 7 na nogama
piletina je na ceni 
al sve u svemu klopa je dobra bila... valjda...
a onda
jes ono... i ja sam danas spremila piletinu za ruchak... u belom sosu, samo sam zaboravila grashak da stavim...a i zaboravila sam da kupim krastavac za shopsku...
al sve u svemu klopa je dobra bila... valjda...
![]()
kad ono setih se nisam ništa jela.....
imala sam posetu inache mozda i bih moja dita...![]()
aaauuuu...ti si stvarno čudo....po ovoj vrućini još i goste dočekuješ...e pa
znaš šta taj neko bi morao da bude mnoooogoooooo bitan da bi se muvala
oko šporeta......na 40 stepeni.....svaka čast......![]()