Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahaha... mila moja meni se to chesto desi... e, da ti ispricham neshto...
(poshto znash gde radim) jednom mesechno nosim papire u opshtinu za... i tog dana kad sam planirala da ih ponesem tamo, bila sam kod starijeg burazera i snajke na kafi... neshto me oni tu spopali oko "ponovne udaje" i ja se branila kako sam vec znala i umela i izmedju ostalog prokomentarishem, ma nisam ja iz tog filma, ja sam u jednom sasvim drugom svetu... zatim josh kazem e sad moram do opshtine da zavrshim ovo... oni me samo pogledashe i ja odem... dodjem tamo vidim zatvorena vrata a rano bilo, pre podneva...:think: zamislim se sekund i pogledam u fonu koji je dan, kad ono nedelja...:rumenko: nazovem snajku i kazem joj pa dobro bre shto mi niste rekli da je danas nedelja da ne mlatim dzabe do opshtine, tek ce ti ona meni, pa otkud znam u tom tvom svetu da nije neki drugi dan...:lol::lol::lol:

:lol:

ne sumnjam u tebe helena,na vreme sam te obavestila..: )
nego,i ovaj avetinja je nesto obecao al ga nesto nema : )

Tu je Avetinja .... samo vas motri s` visine. :P

Samo se ti javi kad budes dosla. I sa drugaricama kad dodjes ... nema veze :mrgreen: :D

Uf .... da se i ja pozalim malo. Ne secam se kad sam spavao duze od 4 sata :lol:

Prekjuce lutao po gradu do 3, legao, u 7 na posao do 4, dosao kuci i taman mislio da spavam .... kad zovu drugovi ajmo na plazu. Ajd. Bili do 7, dosli kuci, kad zove nas opet jos jedan drug, ajmo ... i opet na plazu :lol: dok nije pao mrak. Posle kuci samo tus i opet lutanje po gradu do 3 :lol: I opet jutros u 7 na nogama

Dobro je pa su sa nama neke cure ... nismo sami :lol:
A lose je to sto su me drugovi izdali ... rekli da sam ``90 god. One su mislile da sam ``85.

A one su ``83. Al dobro ..... polako :mrgreen: piletina je na ceni :P

jes ono... i ja sam danas spremila piletinu za ruchak... u belom sosu, samo sam zaboravila grashak da stavim...:confused: a i zaboravila sam da kupim krastavac za shopsku...:rumenko:al sve u svemu klopa je dobra bila... valjda...:neutral:

eee...Avetinjo...u jednom periodu života varaš da imaš više godina:hahaha:a onda
će doći polako vreme kada ćeš lagati da ih imaš manje i tako to biva...ne brini,
biće cura i cura....uživaj i zabavljaj se...pa mladost je samo jedna......:ok:

jes ono... i ja sam danas spremila piletinu za ruchak... u belom sosu, samo sam zaboravila grashak da stavim...:confused: a i zaboravila sam da kupim krastavac za shopsku...:rumenko:al sve u svemu klopa je dobra bila... valjda...:neutral:

hehe....dobro je samo kad nisi zaboravila da jedeš po ovoj vrućini kao ja....;););)pa se pitam zašto li mi se noge tresu:dash:kad ono setih se nisam ništa jela.....:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back