Kafić Кафана «Балкан»

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1619907858624.png

Zašto? Pa, ako sam lažov, zašto ne očekuješ da bih lagao i u slučaju tog pitanja? :think:
Ne trosi mi vreme zasto to radis.

Srbin nisi to je 1/1.

O svojoj veroispovesti i nacionalnosti se ne izjasnjavas a da se igramo pitalica ne vredi.

No nije ni bitno uveren sam.i tvrdim da rsdis na stetu srpskog faktora i sta vredi da se objasnjavamo. Da je suprotno ja ne bih smeo tako olako da iznesem svoje tvrdnje. I nisam usamljen u tvrdnji da nisi nas.

Najbolje da prekinemo komunikaciju jer nema poente.

Ne trosi mi vreme zasto to radis.

Srbin nisi to je 1/1.

O svojoj veroispovesti i nacionalnosti se ne izjasnjavas a da se igramo pitalica ne vredi.

No nije ni bitno uveren sam.i tvrdim da rsdis na stetu srpskog faktora i sta vredi da se objasnjavamo. Da je suprotno ja ne bih smeo tako olako da iznesem svoje tvrdnje. I nisam usamljen u tvrdnji da nisi nas.

Najbolje da prekinemo komunikaciju jer nema poente.

Zato što želim da vidim iz kog razloga bi postavio neko pitanje čoveku ukoliko ne očekuješ iskren odgovor.

U ovom slučaju, vezano za pokretanje pitanja moje nacionalne pripanosti i/ili verskog opredeljenja:

1) Ti očekuješ potpuno iskreni odgovor sa moje strane i verovaćeš mi na reč u toj situaciji. A to znači da smatraš da sam generalno prilično iskren čovek koji tako nešto ne bi slagao. To znači da ti ne smatraš uopšte da sam lažov i falsifikator, zapravo, već da su to bile samo uvrede na ličnoj osnovi koje treba da pokrinu nedostatak argumenata (delomično možda i samopouzdanja).

2) Ti ne očekuješ da bih na to pitanje mogao pouzdano odgovoriti, jer sam lažov i falsifikator. U tom slučaju, postavlja se pitanje koji je tačno smisao samog pitanja, ako ne postoji poverenje da ću dati tačan odgovor?

Treće opcije nema. Koja je od dve pomenute po sredi? :think:

Back