Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.137
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najiskrenije, tebi je stručna pomoć neophodna. Što pre počneš, to bolje po tebe.@Mrkalj napisaću ovde da ne spamujem.
Svaku temu obrćeš na diskusiju o meni. Pa posle lažeš kako ja to činim. Da, prijavljujem tvoje objave kada komentarišeš mene umesto temu. Zašto prikazuješ to kao nekakvu, tobože, inkviciziju?
Svi znaju za tvoju opsesiju; koliko me proganjaš, koliko zamišljaš stalno ko li sam u privatnom životu, a što ti je zapravo i generalni pristup, tako sa i nisam ja toliko poseban. Međutim, svi znaju za sve tvoje teorije ko bi mogao ko biti; i u prepisci sa mnom si bio opsednut utvrđivanjem identiteta drugih ljudi. Svi znaju i da ti je današnja fiksacija da sam ja bošnjački istoričar iz Sandžaka po imenu Esad Rahić.
No, ono što niko ne razume jeste iz kog razloga se buniš? I zašto misliš da bi, ne moderacija, već ja trebalo da tolerišem svako tvoje spamovanje i skretanje teme na mene? Zašto bih? I zašto misliš da je to ograničavanje bilo kakve slobode govora? Da, tačno je da nemaš nikakva prava da skrećeš teme na mene. Postoje pravilnici koji uređuju kako se diskutuje na ovom forumu i ti zaista nemaš prava da se baviš time što radiš. Tu slobodu, hteo ti ili ja, ne posedujeć kao forumaš ovde. Tragedija je da si ti bivši moderator ovog foruma, a da ti to nije poznato, mada s obzirom da si oba puta izgubio moderatorski status zbog afera, i nije toliko čudno. Čudno je samo kako nisi naučio do današnjeg dana.
Razlog iz kojeg sam odlučio da ti se ovako ovde obratim jeste što očigledno hajka u kojoj učestvuješ ne prestaje. I što nema izgleda da planiraš ikada da odrasteš i prestaneš, čak i uprkos svemu što se do sada dogodilo.
Najiskrenije, tebi je stručna pomoć neophodna. Što pre počneš, to bolje po tebe.
Skrenuo si ovamo da tamo nesmetano sprovodiš cenzuru.Napisao sam u Kafani, umesto na temama koje su mestobza istoriju, a koje ti stalno zamišljaš da su sve posvećene meni.
Šta je svrha ove objave? Je li se ti to praviš da ne kapiraš ili šta.
Skrenuo si ovamo da tamo nesmetano sprovodiš cenzuru.
Ako ti tako nazivaš zahtev da prestaneš doslovno svaku temu tretirati kao da sam tema ja, umesto da pričaš o temi, a čime doslovno i rasteruješ ljude sa foruma jerbo ko će čitati glupavo prepucavanje koje se ne tiče teme jerbo diskutanti razgovaraju jedni o drugome, onda: da, tako je.
Tako insinuira korisnik Q:Otkud ti to da sam oteran?
Apsolutno tako nisam shvatio.
Samo nisam imao vremena danas za forum.
Sve je ok, opusteno, sto bi rekli klinci.![]()
Ako ti tako nazivaš zahtev da prestaneš doslovno svaku temu tretirati kao da sam tema ja, umesto da pričaš o onome što predmet diskusije jeste, a čime doslovno i rasteruješ ljude sa foruma jerbo ko će čitati glupavo prepucavanje koje se ne tiče teme zbog toga što diskutanti razgovaraju jedni o drugome, onda: da, tako je.
Aha, sad mi je jasnije.Tako insinuira korisnik Q:
Mr No, tebi hvala na informaciji.![]()
Otkud ti to da sam oteran?
Apsolutno tako nisam shvatio.
Samo nisam imao vremena danas za forum.
Sve je ok, opusteno, sto bi rekli klinci.![]()
U vase licne relacije se ne mesam.
Toliko o tome.