Kafana ''AMBASADA''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
fineart35g.jpg

Elvin:
genije, kada ti je neko na ignore listi, ondaK ne možeš da ga quote-uješ...

Ев-геније, зашто си тако буквалан, ја сам написао да ми је на "игноре" у фазону да нећу више са њим да комуницирам, тј. нећу му одговарати на постове. Уосталом ја никог никада нисам ставио на игноре-листу а у овом случају зар мислиш да би себи ускратио то задовољство да читам бисере дотичног ника... :lol: :lol: :lol:

@Jomini,

Kolega, moraćete ponovo da obrišete ambasadu jer je surf po Krstarici gori nego po ***** sajtovima iz Nemačke krcatim skript-virusima (ako ih odbijete nećete moći da vidite kako se puši po Nemačkoj).

Evo, da konkretizujem: uništavam deadlock i revocationtimeout-connection procese ali avaj, samo Krstarica koči...
Pa pogledaj čoveče koliko djubreta ima ovde za razliku od drugih podforuma

@ Jomini

Јом, када си неколико дана био потпуно избрисао и амбасаду и кафанче ОВАЈ ПРОГРАМ КРСТАРИЦЕ ЈЕ И ДАЉЕ ПОТПУНО ИСТО КОЧИО И НА ПОРУКЕ И НА ПП, тако да мислим
да непрекидно кочење нема никакве благе везе са фоткама које су на теми........

eremita:
@ Jomini

Јом, када си неколико дана био потпуно избрисао и амбасаду и кафанче ОВАЈ ПРОГРАМ КРСТАРИЦЕ ЈЕ И ДАЉЕ ПОТПУНО ИСТО КОЧИО И НА ПОРУКЕ И НА ПП, тако да мислим
Možda, možda.

E ako i patriJoJote imaju problema sa konekcijom onda neka ostane ovako!
Bunili ste se protiv Iron Lord/a sada se bunite protiv Više Sile!
I onom gore je da zaplače čime trolujete ovde!
ISPAŠTAJTE GREHE SVOJE!

Dakle - moraće jedan formalni potop...

Iron Lord:

E ako i patriJoJote imaju problema sa konekcijom onda neka ostane ovako!
Bunili ste se protiv Iron Lord/a sada se bunite protiv Više Sile!
I onom gore je da zaplače čime trolujete ovde!
ISPAŠTAJTE GREHE SVOJE!

Dakle - moraće jedan formalni potop...
Ко се то бунио?Ја и даље стојим иза оног што сам рекао! А чини ми се да и ја спадам у патриЈоЈоте?:lol:8-)

misoni:
Ко се то бунио?Ја и даље стојим иза оног што сам рекао! А чини ми се да и ја спадам у патриЈоЈоте?:lol:8-)

E baš dobro što si se javio! Razmišljam koju fumkciju da ti dam u PATRIOTA 1388?
Kada formiramo telo, tražićemo lepljivu temu na Politici, za opuštanje pred teške zadatkе

Iron Lord:

E baš dobro što si se javio! Razmišljam koju fumkciju da ti dam u PATRIOTA 1388?
Kada formiramo telo, tražićemo lepljivu temu na Politici, za opuštanje pred teške zadatkе
Слабо мени нешто иду те функције!Таман се уходају шеме,направе договори,све профункционише,донесе се статут-а мене избаце!Могу евентуално да будем спољни сарадник за млаћење празне сламе,пошто ће сви остали да буду унутрашњи...8-)

@ Jomini

Приметио сам да програм форума Крстарице (бар на Политици) КОЧИ у случајевима када

1. Има више учесника на вези у исто време

2. Када су модови на вези тј. када читају или када бришу неке поруке или врше бановања
мислим не зезам се, стварно је тако, не знам начин на који ви читате теме, а ово све
пишем да би неком надлежном ви модови могли да скренете пажњу па да ако може и
ако уме тај који одржава нешто и промени или доради.

3. Систем гарантовано не кочи због фотографија.

4. Ја постовее могу једино да шаљем са брзих одговора, тј. одем на "цитирај", тамо
напишем одговор па га ископирам и убацим у "пошаљи брзи одговор" - иначе ми се сваки
пут укочи цео програм и морам да ресетујем комп.

5. На ПП такође ужасно кочи чим је дужи пост и чим има више фонтова........

Тако да тамо треба оне који одржавају програм обавестити о проблему а ако не умеју да га реше, онда они немају појма.

eremita:
4. Ја постовее могу једино да шаљем са брзих одговора, тј. одем на "цитирај", тамо
напишем одговор па га ископирам и убацим у "пошаљи бри одговор" - иначе ми се сваки

i treba da ti koči, kada koristiš internet explorer.

Elvin:
i treba da ti koči, kada koristiš internet explorer.

Ма шта ми наприча... па нико овде није рекао да програм кочи зато нити је препоручио да се експл. не користи него сви причају о фотографијама, уосталом ..... имам и Mozilla Firefox - али ми је 3 пута спорији од експлорера----- и глупљи као
програм.

eremita:
@ Jomini

Приметио сам да програм форума Крстарице (бар на Политици) КОЧИ у случајевима када

1. Има више учесника на вези у исто време

2. Када су модови на вези тј. када читају или када бришу неке поруке или врше бановања
мислим не зезам се, стварно је тако, не знам начин на који ви читате теме, а ово све
пишем да би неком надлежном ви модови могли да скренете пажњу па да ако може и
ако уме тај који одржава нешто и промени или доради.

3. Систем гарантовано не кочи због фотографија.

напишем одговор па га ископирам и убацим у "пошаљи брзи одговор" - иначе ми се сваки

5. На ПП такође ужасно кочи чим је дужи пост и чим има више фонтова........

Тако да тамо треба оне који одржавају програм обавестити о проблему а ако не умеју да га реше, онда они немају појма.
Ja nemam tolikih problema. Inače, radi se na rešavanju toga. Neki koraci su već preduzeti, imajte još malo strpljenja.

eremita:
@ Jomini

Ima veze, slike su prevelike i guse ambasadu ....Imas super opciju kad postavljas preko imageshacka, hotlink for forums.....On ti smanji slicicu i dobijes link koji vodi do prirodne velicine:)

goxy:
Ima veze, slike su prevelike i guse ambasadu ....Imas super opciju kad postavljas preko imageshacka, hotlink for forums.....On ti smanji slicicu i dobijes link koji vodi do prirodne velicine:)

Извини, али то уопште није тачно ! Била је скоро недељу дана обрисана и цела амбасада и кафанче И ПРОГРАМ ЈЕ ИСТО КОЧИО. То је свако могао да се увери. Нема благе везе са фотографијама.

п.с. Па читав је штос да неку фотку (у овом случају уметничку репродукцију) чијом сам се лепотом ја одушевио - поставим у тој величини да и други уживају и виде а не неки прцвољак на коме се ништа не види. Па то му ондаК дође као да размењујемо сличке из чоколадица "животињско царство" :lol: :lol: :lol: без везе.

Lepa slika je lepa i kad je mala, ako nekog bas interesuje nek prati link i pogleda;).....Krstarica je stvarno jedan od najsporijih foruma i tu se slazem sa tobom da ne moze da bude SAMO zbog slika8-)8-)8-), ili broja korisnika8-)

rhcp.jpg

Porcelain
Are you wasting away in your skin
Are you missing the love of your kin
Drifting and floating and fading away

Porcelain
Do you smell like a girl when you smile
Can you bear not to share with your child
Drifting and floating and fading away

Little lune
All day
Little lune